Фан Клуб: Интер

Лавеци бара 4ипол милиони плата, тука е проблемот. Со Перишиќ изгледа готова е работата, вечер или утре ќе биде официјално.
Едер е одлична замена, играч што знае гол да даде, јбг и ја сакам Ламела и Лавеци да дојдат ама финансиски не сме толку силни, плус имаме играчи што земаат плата а не играат како Видиќ со плата од 3.5 милиони и сл.
Доста добар трансфер период ќе биде, од одбраната што ни е целосно сменета, со среден ред кај што го имаме Кондогбија, во напад Јоветиќ, Икарди, Перишиќ.
Единствено ни фали добар плејмејкер.

Lavezzi agreed terms ама се чека сега со ПСЖ држ не дај за 2-3 милиони е работава. Дали конечно по после 5 години тегнење да го купиме , уште Лукас Леива и вечните несудени Интераши ке се придружат :pos:

Lavezzi agreed terms ама се чека сега со ПСЖ држ не дај за 2-3 милиони е работава. Дали конечно по после 5 години тегнење да го купиме , уште Лукас Леива и вечните несудени Интераши ке се придружат :pos:
Догодина Паулињо и Лукас.

А Куцка?[DOUBLEPOST=1440712280][/DOUBLEPOST]Сеа чистам, отишол кај комшиките :pos:

А Куцка?[DOUBLEPOST=1440712280][/DOUBLEPOST]Сеа чистам, отишол кај комшиките :pos:

Скоро била решена работа Кучка да оди во Турција, но Прециози му се јавил на Галијани во последен час да го информира другарот за љубовта негова. И Галијани, нели романтичар, кажал: “јави Ѓури да блокира аеродром“...

Скоро била решена работа Кучка да оди во Турција, но Прециози му се јавил на Галијани во последен час да го информира другарот за љубовта негова. И Галијани, нели романтичар, кажал: “јави Ѓури да блокира аеродром“...
Баш ми е мило за вас, да си го чувате до пензионирање ;)

Читам Монако биле заинтересирани за 11 милиони, нека го носат капитенот, ако успееме да го замениме Лјаич со Жуан добро, ако не Жуан нека седи како трет стопер, и добри сме.

Не знам зашто, али се се мислам дека Перо ќе биде флоп. Едер може да помине како замена за Икарди, или некогаш ако требаат двајца напаѓачи.

Шакири флопна па не Перо, а беше неколку класи над...

Не велам гарантирано ќе флопни, можи ќе се снајди човекот не знам, но треба да е Озил за да речам дека шансите за флоп се 0.1

Carlo Laudisa ‏@carlolaudisa 15 p15 perccel ezelőtt Fordítás megtekintése
#Inter e #Perisic, #Juve e #Draxler: ci siamo. Coming soon on #Periscope.

Шакири флопна па не Перо, а беше неколку класи над...

Не велам гарантирано ќе флопни, можи ќе се снајди човекот не знам, но треба да е Озил за да речам дека шансите за флоп се 0.1
А Озил иначе прикажува маестрални и неверојатни партии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom