Фан Клуб: Интер

Вечер ако н еигра значи дека си оди и дефинитивно. Клошари бе!

Само една работа не ми е јасна околу Кова , Реал Мадрид ? Реал Факинг Мадрид? Рафа ??!?!

не бе, еден чекор напред и пет чекори назад после правиме...абе мамицата да им ја изнаебам

Јас разбирам да земеа 60 милиони, или пак 35 + Иско, али вака само за смрдливи 35 милиони, подобро дајте им го гага... Во ред е за Матео, не заслужува и понатаму да се мачи тука, секој втор меч да седи на клупа зашто не бил доволно вака или така спремен, али па жално е при милионски трансфери ние само 35 милиони да му извлечеме.

И роналдо гратис ќе ви го дадат.
Као прво дечкото со сарказам се обрати
Како второ од сеа натака за секоја глупост што ке ја истрескате кај вас у фан клуб(а трескате баајги),ке ви се убацувам да исправам криви дрини како ти тука,па ке видиш во каков циркуз ке се претвори форумов;)

Ako go dadat ne gi pratam povekje, koj gi ebe da im ebam majkata u picka na site do eden. Pa I tie Real Madrid da im ebam timot plasticen, za koj kur ke im e Kovacic, si gi imaat tamu Illaramendi, Modric I kompanija. Eeeeeee Benitezbe svinjo edna krvta da ti ja ebam, resen si da go unistis Inter da ti ebam krofnite bajati. Llele mi vrie od sabajle, mi se svrte pamet koa procitav, pa uste Klipce zemal me remeti na chat, da im ebam toa Bertolaci transferite pa na tie. Btw utre Milan e kec u kupot so tie mrtvite.

Ако го пуштиле за 40 милиони плус бонуси ,не е така лош дил според мене.
Е сеа дали тие пари ке се потрошат за квалитетно појачање,тоа е друг муабет

Ако го пуштиле за 40 милиони плус бонуси ,не е така лош дил според мене.
Е сеа дали тие пари ке се потрошат за квалитетно појачање,тоа е друг муабет

Kако не е лошо бе пријател ? и за 60 да го пуштат пак е лошо.Кој ќе игра? наместо да купуваат играчи овие продаваат.За кур ми се парите што ќе ги земат,кога ќе завршиме 7мо место и годинава.

Kако не е лошо бе пријател ? и за 60 да го пуштат пак е лошо.Кој ќе игра? наместо да купуваат играчи овие продаваат.За кур ми се парите што ќе ги земат,кога ќе завршиме 7мо место и годинава.
Ти знаеш ли што значи да го одбиеш Реал Мадрид?Со глава гарантирам дека ниеден фудбалер од цела италија не би го одбил,умреа деновите на занети,малдини,дел пјеро и компанија.Сигурно се подмочнал коа слушнал за таа прилика.А и на крај краева роналдо го имам преболено,ке плачам сеа за некое си детиште кое мене најискрено никогаш не ме воодушеви кузнае колку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom