Фан Клуб: Интер

Икарди добро им го зачука со глава :D
Мислам дека ќе биде солиден ЈоЈо и добар тандем со Икарди, само мора замена една од клупа за нив и побрзо да се реши со Шаќири.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Bas toa sakav da go pisam, ke ide u Stoke izgleda, a ne znam zasto nr bi odel i vo Liverpool koa so niv se borevme za Shaqiri. Krivo mi e sto on sakase samo vo Inter za sega da go brkaat. Iako izigra tapa za edna polusezona

Bas toa sakav da go pisam, ke ide u Stoke izgleda, a ne znam zasto nr bi odel i vo Liverpool koa so niv se borevme za Shaqiri. Krivo mi e sto on sakase samo vo Inter za sega da go brkaat. Iako izigra tapa za edna polusezona
Ливерпул не го сакаше Шакири, шпекулации беа тоа. Само ние бевме заинтересирани зимото а тогаш бевме на исто ниво со тимовите што сега го сакаат, Евертон, Стоук, Тотенхем, Борусија и Шалке. :toe:

Ливерпул не го сакаше Шакири, шпекулации беа тоа. Само ние бевме заинтересирани зимото а тогаш бевме на исто ниво со тимовите што сега го сакаат, Евертон, Стоук, Тотенхем, Борусија и Шалке. :toe:
Vidi iskreno mnogu go pcuev koa igrase, toa on sto go igrase mozese duri i obi da go igra, ja podavase na prviot do nego, ne mozese ni eden igrac da pomine... Za razlika od Coutinho koj go prodadoa koa stana dobar igrac, duri i Alvarez pokazuvase na nekoi utakmici samo i on nema srekja so povredite. Vo momentov bi go vratil Alvarez pred Shaqiri

Коутињо денеска голчиште за Ливерпул,се израдував како Ѓорче да даде гол за титула да го ебам :D

Џонтра се заебаваш нели?
Која шпекулација жити све, самиот Руменинге потврди тогаш за Ливерпул, но овој се заеба и дојде кај нас, поготово најмногу го заеба Маничини со тоа фамозно јавување по телефон, жената да му го ебам сред стадион у Брунико додека го тренира тимот со дрес на Шаќири.

За Шаќири можно е да излегуваат други причини зошто не напушта, ќе покаже времето, јас лично мислам дека е нешто поврзано со парите на Алварез кои Интер ги очекуваше за овој преоден рок, а како што можеме да видиме ни траг ни глас од тие пари кои веќе требаше да бидат на сметката на клубот. После продажбата на Шаќири можно е да пропадне и трансферот на Перишич и да завршиме на крајот со Пероти:гомце: кој патем се споменува во последно време како алтернатива на Перишич. Јас ептен не сакав да го замениме Шаќири со Перишич али веќе почнувам да мислам дека можело и полошо.

Џонтра се заебаваш нели?
Која шпекулација жити све, самиот Руменинге потврди тогаш за Ливерпул, но овој се заеба и дојде кај нас, поготово најмногу го заеба Маничини со тоа фамозно јавување по телефон, жената да му го ебам сред стадион у Брунико додека го тренира тимот со дрес на Шаќири.

За Шаќири можно е да излегуваат други причини зошто не напушта, ќе покаже времето, јас лично мислам дека е нешто поврзано со парите на Алварез кои Интер ги очекуваше за овој преоден рок, а како што можеме да видиме ни траг ни глас од тие пари кои веќе требаше да бидат на сметката на клубот. После продажбата на Шаќири можно е да пропадне и трансферот на Перишич и да завршиме на крајот со Пероти:гомце: кој патем се споменува во последно време како алтернатива на Перишич. Јас ептен не сакав да го замениме Шаќири со Перишич али веќе почнувам да мислам дека можело и полошо.
Ако добро се сеќавам, Румениге не потенцираше клуб во изјавата, само кажа дека и друг клуб се интересирал за Шакири ама ја прифатил понудата на Интер пошто Интер е Интер бла бла..

@Peja989

Ако добро се сеќавам, Румениге не потенцираше клуб во изјавата, само кажа дека и друг клуб се интересирал за Шакири ама ја прифатил понудата на Интер пошто Интер е Интер бла бла..

@Peja989

Не го цитирај Пеја бидејќи нормално овој ќе ти демантира кога веќе овој нашиот ги одбил. :icon_mrgr:

Иначе има стварно да им ебам све ако напраат таков феил од трансфер со Пероти пропаднатиот талент, ај Перишиќ ќе беше друга приказна ама вака Пероти....
Знаев дека вакви глупости ќе се издесат на крај, едино ако успеат Габијадини да го приберат, без да го дадат Хуан имаат палец нагоре.. или Мертенс. Со Пероти сме си ебале гз мајчин, озбилно.

Боље Балотели нека го вратат што кур.

А сега сте на ниво со Барса, Баерн, Челзи, Сити па не ви треба Шаќири? :vozbud:

Џердан беше опција ако не се донесеше Лалана и тоа летото. Зимата, кога го земавте вие клубот немаше никаква намера да го купи или донесе на позајмица.

А сега сте на ниво со Барса, Баерн, Челзи, Сити па не ви треба Шаќири? :vozbud:
Не се треси.
Сакам да кажам дека такви просек тимови се заинтересируваат за Шакири, моментално сме над горе набројаните. Нормално дека не сме Баерн и Барса.

Не се треси.
Сакам да кажам дека такви просек тимови се заинтересируваат за Шакири, моментално сме над горе набројаните. Нормално дека не сме Баерн и Барса.

:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom