- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Одувек мржњата била голема на релација Гостивар/Тетово 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ми се врти една теорија низ глава. И овој Имбула најверојатно ќе го официјализираат за некој ден и со тоа везниот ред е комплетиран.
Останува уште нападот и пошто поебавме 5-60 милиони до сега, ќе пробаат напаѓач(и) да донесат на позајмица.
Ќе се атакува на Салах, Јоветиќ, Квадрадо, Перишиќ и сл. и на крај нема да успеат да донесат ниеден и тука Ливерпул ќе ја пушти мамката наречена Супер Балотели + 20тина милиони за Ковачиќ. И Манчини пошто е слаб на Марио ќе рече даваааааај!
Што се однесува до средината, таму е најконфузна целава ситуација, пошто ако игра Манчини со 4-2-3-1 остануваат милион играчи (Кондогбиа, Медел, Гуарин, Ернанес, Брозовиќ, Кова) да се борат за 2 позиции. Изглеа ќе го земат и овој Имбула што значи дека ќе има чистка у средина, а во таква ситуација 100% си иде Кова. Без разлика што излегоа со изјави дека нема да си иде, Интер нема теоретски шанси да даде 60+ милиони за 2 играчи без да продаде некој. Од овие што ги набројав горе само Гуарин и Ковачиќ имаат понуди. Имам некое гадно чувство дека Ковачиќ е веќе договорен во Ливерпул само чекаат да потпишат со двајцава пред да објават. Се надевам дека нема тоа да се деси ама едноставно многу ми смрди работава ...
Замисли цело време да сме биле во заблуда и он да е недопирлив а не Ковачиќ. Може околу него се гради тимот.А Брозгара може и никад да не игра!![]()
Дај бе таму преку врски ургирајте да пратат вашите понуда за Монтоја, и така ви требаат бекови. Ако го купите, имате free трансфер да бирате од Даглас и С.Роберто.. А може и тројцата за ситно.![]()
Доста бе го потиш од дупли јузер....Дај бе таму преку врски ургирајте да пратат вашите понуда за Монтоја, и така ви требаат бекови. Ако го купите, имате free трансфер да бирате од Даглас и С.Роберто.. А може и тројцата за ситно.![]()
А да ги соберите вие НАготомо, Мунтари, Падоин, Гуарин ви фалат такви играчи таман ќе ви бидат во тимот.Дај бе таму преку врски ургирајте да пратат вашите понуда за Монтоја, и така ви требаат бекови. Ако го купите, имате free трансфер да бирате од Даглас и С.Роберто.. А може и тројцата за ситно.![]()
Дај бе таму преку врски ургирајте да пратат вашите понуда за Монтоја, и така ви требаат бекови. Ако го купите, имате free трансфер да бирате од Даглас и С.Роберто.. А може и тројцата за ситно.![]()