Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене ми се врти една теорија низ глава. И овој Имбула најверојатно ќе го официјализираат за некој ден и со тоа везниот ред е комплетиран.
Останува уште нападот и пошто поебавме 5-60 милиони до сега, ќе пробаат напаѓач(и) да донесат на позајмица.
Ќе се атакува на Салах, Јоветиќ, Квадрадо, Перишиќ и сл. и на крај нема да успеат да донесат ниеден и тука Ливерпул ќе ја пушти мамката наречена Супер Балотели + 20тина милиони за Ковачиќ. И Манчини пошто е слаб на Марио ќе рече даваааааај!
Не плус 20, плус 60 милиони.

Опрај се со сумава.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Може се комарел тогаш на Интер и ко кец на 10ка му дошол голот на Ето.

Шо одма муабети а-у?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Миранда го продолжил договорот со Атлетико. :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

За да дојде на 2 годишна позајмица во Интер и после да се исплатат 12те милиони... Аусилио рулзззз!!!!

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.204
Поени од реакции
10.235
Што се однесува до средината, таму е најконфузна целава ситуација, пошто ако игра Манчини со 4-2-3-1 остануваат милион играчи (Кондогбиа, Медел, Гуарин, Ернанес, Брозовиќ, Кова) да се борат за 2 позиции. Изглеа ќе го земат и овој Имбула што значи дека ќе има чистка у средина, а во таква ситуација 100% си иде Кова. Без разлика што излегоа со изјави дека нема да си иде, Интер нема теоретски шанси да даде 60+ милиони за 2 играчи без да продаде некој. Од овие што ги набројав горе само Гуарин и Ковачиќ имаат понуди. Имам некое гадно чувство дека Ковачиќ е веќе договорен во Ливерпул само чекаат да потпишат со двајцава пред да објават. Се надевам дека нема тоа да се деси ама едноставно многу ми смрди работава ...
Мене најлогично ми е Ковачич да го спремаат за позади Икарди, пошо дечкото не се покажа баш најспособен да игра пред одбрана, а дели опасни пасови, па според мене ќе го проба напред да ги разигрува крилата и да дава пасови у празно за Икарди, комбинација која се гледа дека работи предобро. Така да, според мене Гуарин иде 100%, препоставувам Ернанес, Кузмановиќ, па сосема океј ми е Брозовиќ, Кондогбиа, Имбула и Медел да се борат за 2 позиции, со тоа што Броз може и понапред да се игра некогаш, позади напаѓачите.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Абе каков Брозовиќ како плејмејкер, или Кова или Хернанес, или пак некој нов.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Член од
29 април 2015
Мислења
4.306
Поени од реакции
4.230
Дај бе таму преку врски ургирајте да пратат вашите понуда за Монтоја, и така ви требаат бекови. Ако го купите, имате free трансфер да бирате од Даглас и С.Роберто.. А може и тројцата за ситно.:D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Дај бе таму преку врски ургирајте да пратат вашите понуда за Монтоја, и така ви требаат бекови. Ако го купите, имате free трансфер да бирате од Даглас и С.Роберто.. А може и тројцата за ситно.:D
бре мајката, као демек зберите го ѓубрето од Барса во вашиот никаков Интер, вакви како тебе на живци ми одат, а вајда интерашите повеќе си ги изнервирал.. али добро, не ти замерувам, вајда си некое детиште кога ник и аватар имаш од Нејмаррр:rolleyes:

C

Castiel

Гостин
Доста бе го потиш од дупли јузер....

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
А да ги соберите вие НАготомо, Мунтари, Падоин, Гуарин ви фалат такви играчи таман ќе ви бидат во тимот.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
А вас да ви го пратиме Кузманович, на местото на XAVI, може?! Читам Алвеш ќе ви бега од тимот, слободен ви е Џони од кај нас да си знаете...

Член од
29 април 2015
Мислења
4.306
Поени од реакции
4.230
Цццц пишувам шала у фан клуб Интер и ме реплицираат фанови на Рома, Милан и Јуве :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom