Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја коа ти викав дека уопште не е ова теле за капитен, ти ме убедуваше нешо Талијан дека бил, дрн дрн. Абе прво у фаца кога ќе го погледнеш знаеш дека не го личи за капитен. Смотле е целиот, не знае кај тера, он ќе бил капитен.Какво путе е овој капитенов еј, класично путе, како можеше Мацари да го постави за капитен само не ми е јасно, а е играч кој не ни заслужува првотимски статус, а не па истиот да му е загарантиран ... ко на секој капитен.
Ја коа ти викав дека уопште не е ова теле за капитен, ти ме убедуваше нешо Талијан дека бил, дрн дрн. Абе прво у фаца кога ќе го погледнеш знаеш дека не го личи за капитен. Смотле е целиот, не знае кај тера, он ќе бил капитен.Видиќ или Хуан требаше да ги постават за капитени... Хуан може е зелен у главата ама го личи барем, цврст играч, со јак став.
Крофнето не тепаше, јаоооооо.![]()
тешко дека сум те убедувал дека е за капитен, односно дека сум го подржувал тоа зашто од старт бев за Видич и Хуан пред него и од старт викав не може човек кој не е стандарден и константен да е капитен ...Ја коа ти викав дека уопште не е ова теле за капитен, ти ме убедуваше нешо Талијан дека бил, дрн дрн. Абе прво у фаца кога ќе го погледнеш знаеш дека не го личи за капитен. Смотле е целиот, не знае кај тера, он ќе бил капитен.Видиќ или Хуан требаше да ги постават за капитени... Хуан може е зелен у главата ама го личи барем, цврст играч, со јак став.
Крофнето не тепаше, јаоооооо.![]()
Може не беше ти, не сум 100% сигурен.тешко дека сум те убедувал дека е за капитен, односно дека сум го подржувал тоа зашто од старт бев за Видич и Хуан пред него и од старт викав не може човек кој не е стандарден и константен да е капитен ...
Може сум барал логика у тоа зашто он капитен, али никако не сум бил За он да е капитен, увек Хуан сум го преферирал ко дефанзивец у било која варијанта пред него.
п.с. Вида за да е капитен, треба да го владее јазикот![]()