Ѓорче 1932
тој сум...
П.С Сантон е договорен,Интер го враќа Роландо.Не знам што им требаше толку време.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално... мислите ли дека Морати беше во зиан и пропадна со Инт
ер, а Тохир од што е надхуман со насолзени очи рече ај ќе го куртулам човеков со клубов и ќе го потпомогнам со ПОЛА МИЛИЈАРДА!
Ливерпул од Фенвеј Спортс Груп беше купен кога клубот имаше долг од околу 300м фунти и му се закануваше пропаѓање. Нека не те чуди толкав долг...
Мхм кладов и слика во Серија А темата ххStvarno?
Santons wife on twitter![]()
@ChloeSanderson_: Just to put it out there, Davide declined Inter Milan's first offer but was pushed out by Newcastle United to leave..
Чиј трансфер на Сантон или Бонацоли?На страницата на FIGC и на Serie A пиши дека трансферот е траен а не позајмица. Иначе кога го купивте Шаќири излегоја информации дека за малце ве фаќа FIFA FAIR PLAY правилото вистина ова или ?
Знам дека не е купен али обврзани бевте да го купите ако не се лажам? Иначе за Сантон да пиши така.Чиј трансфер на Сантон или Бонацоли?
Сантон е позајмица со можност за откуп од 4 милиони.
Бонацоли перманентен трансфер у Сампдорија, меѓутоа останува кај нас до летоска а после 2 сезони Интер ќе може да си го врати назад за 9 милиони.
Шакири не ни е купен и не не закача ФФП правилото, летоска ќе искешираме пари за него.
Да да, летоска треба да се уплатат 16 или 18 милиони, не знам точно.Знам дека не е купен али обврзани бевте да го купите ако не се лажам? Иначе за Сантон да пиши така.
Агентот негов изјави дека од Интер му се јавиле и му кажале дека нема да има договор за Лас.во напредна фаза биле преговорите околу Лас,неговиот агент потврдил.Уште еден класичен копач,замена за Медел ака питбул.Нема да биде лошо и Гуарин да биде седнат на клупа некоја утакмица и место него да започнува Брозовиќ.Башка што ептен ја усра со Curva Nord.и тој и Икарди.