Фан Клуб: Интер

П.С Сантон е договорен,Интер го враќа Роландо.Не знам што им требаше толку време.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

10959702_328053487401899_1696270209188136920_n.jpg

Ова со Сантон е ризично, има изиграно само 60минути оваа сезона во купот, беше повреден. Добра работа е што може да игра на двете страни, и сигурно ќе биде подобар од Оби и детето вчера што играше.

Роландо изигра добро лани кај нас, стабилен е и не прави глупи киксеви, само незнам валда го земаат како замена, во овој тим незнаеш кој може да игра прва постава..

Добро бе луѓе какви долгови, каква пола милијарда?! Ова никако не ми влегува во глава!

Реално... мислите ли дека Морати беше во зиан и пропадна со Инт
ер, а Тохир од што е надхуман со насолзени очи рече ај ќе го куртулам човеков со клубов и ќе го потпомогнам со ПОЛА МИЛИЈАРДА!

Зар од високите плати? Итоа после триплетата!
И добро се сеќавам како Морати се расфрлаше со пари во тоа време, по 300 илјади евра на секој фудбалер доколку освојат ЛШ!

Не, мислам долговиве со вакви цифри се ноу сенс, да не речам смешни!

Реално... мислите ли дека Морати беше во зиан и пропадна со Инт
ер, а Тохир од што е надхуман со насолзени очи рече ај ќе го куртулам човеков со клубов и ќе го потпомогнам со ПОЛА МИЛИЈАРДА!

Ливерпул од Фенвеј Спортс Груп беше купен кога клубот имаше долг од околу 300м фунти и му се закануваше пропаѓање. Нека не те чуди толкав долг...

Ливерпул од Фенвеј Спортс Груп беше купен кога клубот имаше долг од околу 300м фунти и му се закануваше пропаѓање. Нека не те чуди толкав долг...

Ме чуди другар ме чуди, поготово во нашиов случај, се што беше скапо се испродаде, плати енормно се намалија и сето тоа после освојувањето на се што можи да се освои, се најавуваше и нов стадион... Морати имаше изјавено "имаме пари" за да наеднаш се спомнат глупави цифри на долгови!
Море ќе им е*ам јас...

Stvarno?

Santons wife on twitter
lol.gif

@ChloeSanderson_: Just to put it out there, Davide declined Inter Milan's first offer but was pushed out by Newcastle United to leave..

Stvarno?

Santons wife on twitter
lol.gif

@ChloeSanderson_: Just to put it out there, Davide declined Inter Milan's first offer but was pushed out by Newcastle United to leave..
Мхм кладов и слика во Серија А темата хх

па и да е вистина голем кур,сам згреши Сантон што замина таму,има тапа медицински персонал Њукасл и повеќе беше повреден него што играше.

На страницата на FIGC и на Serie A пиши дека трансферот е траен а не позајмица. Иначе кога го купивте Шаќири излегоја информации дека за малце ве фаќа FIFA FAIR PLAY правилото вистина ова или ?

На страницата на FIGC и на Serie A пиши дека трансферот е траен а не позајмица. Иначе кога го купивте Шаќири излегоја информации дека за малце ве фаќа FIFA FAIR PLAY правилото вистина ова или ?
Чиј трансфер на Сантон или Бонацоли?

Сантон е позајмица со можност за откуп од 4 милиони.
Бонацоли перманентен трансфер у Сампдорија, меѓутоа останува кај нас до летоска а после 2 сезони Интер ќе може да си го врати назад за 9 милиони.

Шакири не ни е купен и не не закача ФФП правилото, летоска ќе искешираме пари за него.

Чиј трансфер на Сантон или Бонацоли?

Сантон е позајмица со можност за откуп од 4 милиони.
Бонацоли перманентен трансфер у Сампдорија, меѓутоа останува кај нас до летоска а после 2 сезони Интер ќе може да си го врати назад за 9 милиони.

Шакири не ни е купен и не не закача ФФП правилото, летоска ќе искешираме пари за него.
Знам дека не е купен али обврзани бевте да го купите ако не се лажам? Иначе за Сантон да пиши така.

во напредна фаза биле преговорите околу Лас,неговиот агент потврдил.Уште еден класичен копач,замена за Медел ака питбул.Нема да биде лошо и Гуарин да биде седнат на клупа некоја утакмица и место него да започнува Брозовиќ.Башка што ептен ја усра со Curva Nord.и тој и Икарди.

Davide Santon has officially returned to Inter from Newcastle United, though there’s confusion on his contract.

Statements from Inter and Newcastle reads that he “arrives on loan with option to buy.”

However, the Lega Serie A has registered the contract as a permanent move.

It’s likely the ‘option’ is in reality mandatory to be activated at his first competitive appearance for the club.

His girlfriend wrote on Twitter that it was “not just a loan, it’s a loan with obligation to buy,” but later deleted the comment.

@Џонтра Волта

Знам дека не е купен али обврзани бевте да го купите ако не се лажам? Иначе за Сантон да пиши така.
Да да, летоска треба да се уплатат 16 или 18 милиони, не знам точно.
А ова за Сантон така и ја прочитав дека е перманентен трансфер пошто нели `го избркале` од Њукасл.[DOUBLEPOST=1422903664][/DOUBLEPOST]
во напредна фаза биле преговорите околу Лас,неговиот агент потврдил.Уште еден класичен копач,замена за Медел ака питбул.Нема да биде лошо и Гуарин да биде седнат на клупа некоја утакмица и место него да започнува Брозовиќ.Башка што ептен ја усра со Curva Nord.и тој и Икарди.

Агентот негов изјави дека од Интер му се јавиле и му кажале дека нема да има договор за Лас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom