Фан Клуб: Интер

Гарантирано следната сезона капитенов наш се простува со лентата... мора!!!

Ах бе Занетии, ах бе Занетии... ти си крив педер, ти го форсираше ова пцојсаново! :mad:

И НИКОЈ ДРУГ ОСВЕН ХАНДАНОВИЧ! Константно е ѕвер!

Неам живци више да ги гледам,ќе зеам ќе избришам спорт клуб од програмите и ај у пичку матер нека иде.Кој кур игра тоа дерлето Ранокија бе,најголем талент у Италија на времето ко демек,Бонучи за него испадна дека е Стам,сто пати поише покажа од него,тоа коњот наш имаше шанса да учи од класа дефанзивци како Самуел,Лусио,Занети,Киву.Абе во уста да те ебам бе копито,не му е прв пат,а страв ми е дека нема да му биде ни последен со таквите испади сњ да му ебам.Земи продај го на лето за кило семки да му ебам мајката у пичка јас негова

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

И ајде у курац нека тепаат една, од пораз во пораз идеме. Никаква самодоверба немаат ни дрскост. Враќање топки назад, плашење да шутнат или да направат некоја акција или соло пробив и сл. Моралот ни е на ниско ниво и тоа е главната причина зошто нема резултати, не е ни до тренер ни формации ни избор на играчи.

Онај Мацари слепецот со неговата 3-5-2 формација да му ебам све,не е единствен виновник ама голем дел од одговорноста ја носи тој кога неговите потези не се рамнеа ни со било кој закон на физичака да му ебам слепецот..

Па и играчите сите до едно станаа невидени пички и едноставно делуваат како да се плашат да победат, и ако победат една тогаш делуваат како да се задоволни и пак од следниот натпревар мизерна игра и пораз,тоа е типичен лузерски менталитет кој е наметнат од Мацари и сега тешко се искоренува со оглед на (не)способностите на Манчини кој го знаеме од порано каков беше..[DOUBLEPOST=1423090169][/DOUBLEPOST]
Наредна утакмица со Палермо на домашен терен, Недела 20-45.
1 е 1.8 коеф. :icon_lol: Ако некогаш тепаме.

Можи да победиме бидејќи тамам веќе јануари помина и по една победа секој месец опстанокот е обезбеден,една мочана Џенова ја победија и се постраа од радост и со пристапот на натпреварите делуваат како да се задоволни со нерешено..типични лузери..

Па излегуваат со изјави ко демек сигурни се во пласманот на ЛШ догодина...одете скритесе негде бе мочковци едни,ај три победи неможат,ама сега и две неможат да сврзат да му ебам пичките смрдени..па и оние Гуарин и Икарди уште се расправаат со срце играле..резили

И ако речиш ти Џонтра (ПАК) дека Жезус>Ханда и во заслугава на капитенскава лента не знам... или ќе фатам ќе стегнам "не ја следи темава", или па за посигурно ќе му речам на Ејсид да ме кикни перманентно, мајке ми! :pos:

Пошо почнувам да верувам дека ми нема спас од испадиве твои!
....
Или ај еве поблаго кажано - не се согласувам!
Ај... :pos:

Патем Curva Nord денеска излезе со малку подолго соопштение во кое ги отера манекените у пичку матер и им укажа индиректно дека не смеат да си играат курот со нив.Некој ради тоа гомна не оди на работа,не спие по цели денови,дава пари од свој џеб секој викенд за само да им даде поддршка и да им даде ветер у грб,тие ќе се понашаат како примадони.И против Палермо сакам да изгубиме,па тогаш да летаат веспи од трибина мајку им ебам нивна.

Патем Curva Nord денеска излезе со малку подолго соопштение во кое ги отера манекените у пичку матер и им укажа индиректно дека не смеат да си играат курот со нив.Некој ради тоа гомна не оди на работа,не спие по цели денови,дава пари од свој џеб секој викенд за само да им даде поддршка и да им даде ветер у грб,тие ќе се понашаат како примадони.И против Палермо сакам да изгубиме,па тогаш да летаат веспи од трибина мајку им ебам нивна.

И јас искрено сакам да изгубиме..тамам Палермо се добра екипа и има квалитет да не плесни и онај Дибала да ни тресни 2 голчиња така за мерак....да видам тогаш како ќе се испонашаат и навивачите и фудбалерите..бидејќи ионака нема никаков аир да видиме од евентуална победа

И ако речиш ти Џонтра (ПАК) дека Жезус>Ханда и во заслугава на капитенскава лента не знам... или ќе фатам ќе стегнам "не ја следи темава", или па за посигурно ќе му речам на Ејсид да ме кикни перманентно, мајке ми! :pos:

Пошо почнувам да верувам дека ми нема спас од испадиве твои!
....
Или ај еве поблаго кажано - не се согласувам!
Ај... :pos:
U sekoj moment.

Го заслужи! :love::backa:
Bajo moj, ja uste ne mozam Cezar da go prezalam.
Dobar golman e Handa u sekoj slucaj, ama sto ne e konstanten ne e. Znae da ima fantasticni intervencii i na kraj da ja zaebe rabotata so pacerski gol, pritoa stoejki i gledajki ja topkata kako vlaga u gol.
Huan e idealniot model za kapiten na bagrava, takov drzok i bezobrazen fraer i treba na ekipava momentalno a ne bajce kako Ranokija bem mu toa pucvalot visok.

Bajo moj, ja uste ne mozam Cezar da go prezalam.
Dobar golman e Handa u sekoj slucaj, ama sto ne e konstanten ne e. Znae da ima fantasticni intervencii i na kraj da ja zaebe rabotata so pacerski gol, pritoa stoejki i gledajki ja topkata kako vlaga u gol.
Huan e idealniot model za kapiten na bagrava, takov drzok i bezobrazen fraer i treba na ekipava momentalno a ne bajce kako Ranokija bem mu toa pucvalot visok.

Ханда ако не се лажам веќе го има тој "рекорд" на одбранети пенали оваа година, така да...

Во право си, добро си го забележал како им се пули на топките кои му завршуваат позади дупе... али што да прави бе, види ја одбранава, стално го клава во искушенија!

Па со Ранокија во одбрана и Буфон да го земи до него џабе им е!

И само тој ни е класа во тимов, и неколку левели над останативе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom