Фан Клуб: Интер

Класика Интер. Иам гости и дојдов до соба само за да видам колку е резултат и баш дојдов кога го примивме голот. :boksix:

Тоа ми е најмногу криво, доста добра игра вечерва, Марсело добар, доста добар на средина, солидна партија и за Сантон, ама ѓабе кога имаш капитен од калиброт на Ранокиа, прав киксер, нестабилен во одбрана, нон стоп исфрла во аут и кога може да задржи топка. Хуан е друга работа, исто солиден денес, конечно наредна утакмица ќе биде на располагање, му поминаа 4 утакмици суспензија.

Какво путе е овој капитенов еј, класично путе, како можеше Мацари да го постави за капитен само не ми е јасно, а е играч кој не ни заслужува првотимски статус, а не па истиот да му е загарантиран ... ко на секој капитен.

Тоа е најтрагично, има загарантирано првотимски статус, а добро би било да се проба Видиќ со Хуан како ќе функционираат, во купот со Сампдорија добри беа.

Какво путе е овој капитенов еј, класично путе, како можеше Мацари да го постави за капитен само не ми е јасно, а е играч кој не ни заслужува првотимски статус, а не па истиот да му е загарантиран ... ко на секој капитен.
Ја коа ти викав дека уопште не е ова теле за капитен, ти ме убедуваше нешо Талијан дека бил, дрн дрн. Абе прво у фаца кога ќе го погледнеш знаеш дека не го личи за капитен. Смотле е целиот, не знае кај тера, он ќе бил капитен. :facepalm: Видиќ или Хуан требаше да ги постават за капитени... Хуан може е зелен у главата ама го личи барем, цврст играч, со јак став.
Крофнето не тепаше, јаоооооо. :yid:

Ја коа ти викав дека уопште не е ова теле за капитен, ти ме убедуваше нешо Талијан дека бил, дрн дрн. Абе прво у фаца кога ќе го погледнеш знаеш дека не го личи за капитен. Смотле е целиот, не знае кај тера, он ќе бил капитен. :facepalm: Видиќ или Хуан требаше да ги постават за капитени... Хуан може е зелен у главата ама го личи барем, цврст играч, со јак став.

Како бе може Видич да го постават за капитен кога има стаж од 3 месеци ај жити се објасни ми,ХАНДАНОВИЧ бе тој треба да биде капитен а втора опција Хуан

тешко дека сум те убедувал дека е за капитен, односно дека сум го подржувал тоа зашто од старт бев за Видич и Хуан пред него и од старт викав не може човек кој не е стандарден и константен да е капитен ...
Може сум барал логика у тоа зашто он капитен, али никако не сум бил За он да е капитен, увек Хуан сум го преферирал ко дефанзивец у било која варијанта пред него.

п.с. Вида за да е капитен, треба да го владее јазикот :)

тешко дека сум те убедувал дека е за капитен, односно дека сум го подржувал тоа зашто од старт бев за Видич и Хуан пред него и од старт викав не може човек кој не е стандарден и константен да е капитен ...
Може сум барал логика у тоа зашто он капитен, али никако не сум бил За он да е капитен, увек Хуан сум го преферирал ко дефанзивец у било која варијанта пред него.

п.с. Вида за да е капитен, треба да го владее јазикот :)
Може не беше ти, не сум 100% сигурен.
@Vandal Едино препрека за Видиќ би било тоа што не го знае јазикот, ко што вика Син, иначе за сите овие пацери е доктор над докторите и право капитениште. И да, може и Ханда, и него го личи. Абе сите ги личи освен ова смотлево, жими се. На Џонатан пре би му дал капитенска лента него на телево киксерско.

Моментално само ханда или хуан, никој друг, голман може да е капитен не е нит прв нит последен пат, ко икер у реал, мислам он дека им е, ама Ранокија бе хаха, да тргнеме од фактот што не игра за да биде недопирлив и стандарден у прв тим веќе 3 години, али и едноставно го нема бре она у него за да е капитен, пиче е и ништо повеќе, никаков авторитет.
Сега кога беше фрката со навивачите онаков, немојте бе луѓе, не се карајте, зашто се карате, така делуваше со Икарди, абе фати го рашлакај го укажи му да не прави екцеси, да не се глупира, иди кај навивачите, превземи нешто би ти ебам тоа нежниот.

Gi fatile sabajlevo ultrasite so oruzje i ne im dozvolile da prodolzat nakaj neapol.Ic neveruvam deka im bilo za presmetka so napolitancite...

Добро се браневме и во второ полувреме ја дигнавме играта но штета што не успеавме да издржиме. Падна концентрацијата и примивме евтин гол во 10 сек пред крај. Втор пат во рок од 10 дена, не си учиме од грешките.

Брозович беше ОК ала Кузманович, не нуди ништо ново во тимов но си ја врши работата. Со кратки додавања ја поврзуваше одбраната со нападот. Пушкаш изгледа како солиден играч, се надевам ќе добива повеќе минути и во Серија А. Хуан беше за мене MOTM.

И ајде у курац нека тепаат една, од пораз во пораз идеме. Никаква самодоверба немаат ни дрскост. Враќање топки назад, плашење да шутнат или да направат некоја акција или соло пробив и сл. Моралот ни е на ниско ниво и тоа е главната причина зошто нема резултати, не е ни до тренер ни формации ни избор на играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom