Фан Клуб: Интер

Со Рома нема да изгубиме некој осечај имам :) . А мислам дека и Видич ќе добие шанса, да е до мене Џезус ќе го пробам бек али ќе видиме ајде. Здравко уште еднаш изигра супер, со Гуарин добива на цврстина средниот ред, Мвила мислам дека влечи некоја мала повреда со добра нивна ротација (Медел,Кова, Хернанес) добри сме бе :) . Освалдо е класа беее, барем моментално. Како и да е мрднавме од мртва точка, барем така ми изгледа. За Ханда немам коментар. :cool: Мада како шо изгледа и какви се шпекулации се изнаслушавме тешко дека Ханда и Кова ќе можи да се задржат , 50+мил. за двата и тоа каква понуда можи да биди , тоа ти е еднакво на 3-4 квалитетни играчи. Јас искрено сум против ваква ситуација ама се е можно.

Амин :D

Ернанес и Нагатомо ке го пропуштат натпреварот о Рома поради повреда. За Дамбросио не се знае дали ке биде подготвен, во тој случај Кампањаро ке добие шанса.

------------Ханданович---------------
Кампањаро-Жесус-Ранокиа-Додо
Гуарин------Медел------Кузманович
-----------Ковачич
------------Паласио---Освалдо

Ова се стартните 11 според газета, а и според скај се од прилика истите, само Дамбросио е стартер и МВила на местото на Медел.

Ќе ги кинеме утре Рома!

Ima li nekoj od vas od stip sho ke gleda so fanovite na roma od stip, jas taka nesto slusnav :)

Рома на домашен терен оваа сезона е 6 победи од 6 натпревари со 14:0 гол разлика :D
Манчини сака да игра со 4-3-3.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom