Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.881
A Интер има ли екипа?И Рома има фанови?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A Интер има ли екипа?И Рома има фанови?![]()
Ima li nekoj od vas od stip sho ke gleda so fanovite na roma od stip, jas taka nesto slusnav![]()
Брат ние сме официјален фан клуб на Рома од Македонија, група од 100души кои редовно плаќаат членарина и уште илјадници кои ја сакаат Рома, поштовање малку
Брат ние сме официјален фан клуб на Рома од Македонија, група од 100души кои редовно плаќаат членарина и уште илјадници кои ја сакаат Рома, поштовање малку![]()
Абрееј за 'ШТИП' се смејам ебате, си реков ќе ти текниБрат ние сме официјален фан клуб на Рома од Македонија, група од 100души кои редовно плаќаат членарина и уште илјадници кои ја сакаат Рома, поштовање малку![]()
Ајјјј не ми текна ај ај ајАбрееј за 'ШТИП' се смејам ебате, си реков ќе ти текни![]()
Никад у живот да не фатиш спортска, све што имаш да изгубиш у кладилница.Му влегов вечерва нинџиски..1 и т1![]()
Глеам ти се убиваш од фаќање од кога ја пиша Катанија Интер 1 сингл за 500.Добро си напраил Џони, остај ти што збори овој малоумникоф.
Плус клетвава ќе ти го разбие малерот. Ти и онака до сеа никад не фаќаш и све што имаш губиш у кладилница и на ова коа ќе ја додадеме клетвата, нон стоп ќе фаќаш зашо минус и минус даваат плус.
Кај мене делувала клетвата (све да ти ебам, ради тебе значи не можам да фатам), кај Џони контра ефект ќе има.Глеам ти се убиваш од фаќање од кога ја пиша Катанија Интер 1 сингл за 500.![]()
Ај не замарај врати му на Модриќ на фб.Кај мене делувала клетвата (све да ти ебам, ради тебе значи не можам да фатам), кај Џони контра ефект ќе има.
А да не го проколнеше ти, лагано ќе ја промашеше 1 и Т1, како и секад, и ќе тепафме 0-1. Сеа ти ќе бидеш криф ако не тепаме, копиле.