- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.780
- Поени од реакции
- 120.508
Цицки имаше бе Ароника, не стомак.Тоа ми е и поентата, искрено кога дојде мислев ќе игра убер напаѓачки (со оглед на тоа што во Наполи играше со 3ца офанзивци) ама тотално ме разочара, дури откако дојде се уверив дека не е тренер за голем клуб. Со Ароника зема 2ро место еј, дечкото има стомак како татко ми, пивски

Баш со @Syn го коментиравме лани и правевме заебанции на негова сметка, му ебам тоа цицињата.

, eden od podobrite golmani e denes u svetov i momentalno e moze i najkvaliteten igrac ovoj tim ali golman e pa negoviot udel na terenot e normalno, limitiran.
, eden od podobrite golmani e denes u svetov i momentalno e moze i najkvaliteten igrac ovoj tim ali golman e pa negoviot udel na terenot e normalno, limitiran. 

Мада како шо изгледа и какви се шпекулации се изнаслушавме тешко дека Ханда и Кова ќе можи да се задржат , 50+мил. за двата и тоа каква понуда можи да биди , тоа ти е еднакво на 3-4 квалитетни играчи. Јас искрено сум против ваква ситуација ама се е можно.
 Мада како шо изгледа и какви се шпекулации се изнаслушавме тешко дека Ханда и Кова ќе можи да се задржат , 50+мил. за двата и тоа каква понуда можи да биди , тоа ти е еднакво на 3-4 квалитетни играчи. Јас искрено сум против ваква ситуација ама се е можно.