- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.503
- Поени од реакции
- 119.394
Аха, може и ќе смени нешто против Ст. Етјен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно, која му е нормална позиција на Оби?
Шо знам кај игра Шо, туку мислев малиов после толку години греење клупа во селски екипи конечно ќе заигра во Интер.
![]()
a pa demek tie ako gi pobedi i izgubi od milan ili roma nema da letaДадени му се уште 2 шански, со Ст.Етијен и Верона.
На тимов му треба некој да го дигне мотивационо, и обавезно да ја тргне 3-4-1-1, онаа очајна тактика на пимплање, затвореност и гол ако евентуално стигне топката до напаѓачите. Овде треба игра на брзи крила и странични бекови кои ќе ги хранат крилата а со тоа и нападот. Може овде треба да се примени играта на Милан пред 5-6 години, дијамант формацијата со 1 DM и 1 AM, зашто Додо е брз, Нагатомо е брз, исто и Џонатан, Ковачиќ, Паласио. Во сегашната ситуација имаме комплетна инертност на крилата, повелечни, спори, со кратки пасови, деструктивците се изгубени назад, а одбраната со тоа е комплетно разорана. За таа игра на Интер му треба Манчини, како подобар од оние кои моментално е без работа кој преферира модерна игра. На времето впечаток ми остави и Квеироз, но никако не сум да се доенсе Мојс како што некаде прочитав. Други италијанци мислам дека ќе бидат џабе како на пр. Закерони, Капело (во краен случај) или Трапатони.a pa demek tie ako gi pobedi i izgubi od milan ili roma nema da leta
ama eve, da leta, koj da dojde be mater da mu ebam, se spomnuva roberto martinez od everton, do sega od site spomnati opcii on najmnogu mi se sviga ali fakt e deka na timov ocajno mu treba Simeone, go ima potrebniot genetski kod za ovoj klub, a mislam deka letovo sto sledi ima izgledni sansi da dojde vo timov.