Фан Клуб: Интер

Зарем мислиш дека има полош играч од Кузманович?

Башка и повисок е... :)

bakaye%20traor%C3%A9%20milan.jpg

Мишеви... ќе купуваме нешто летово или ќе се заебаваме?
Да се изразам во твој жаргон: Шо ве глеам вака чудни... :D

Не бе Ио, нема ништо да купуваме, т.е. ќе купиме ама шутот од другите екипи и пак ќе си ја трескаме главата од земја со подвратенава панталона.

Да се изразам во твој жаргон: Шо ве глеам вака чудни... :D

Не бе Ио, нема ништо да купуваме, т.е. ќе купиме ама шутот од другите екипи и пак ќе си ја трескаме главата од земја со подвратенава панталона.
Камо да беше шутот од поголемите екипи, ние ко за инат секогаш шутот од малите екипи го купуваме...

Мишеви... ќе купуваме нешто летово или ќе се заебаваме?
Нормално. Биабиани по трет пат ќе го облече нашиов дрес. Ма да сумњам дека и овој пат убаво ќе му стои.

Vozljubeni fanovi vo Kovacic pratete go verati kako igra,i razmislite okolu igrata na grande kova za hrvatska a i za Inter.Ete kako treba da igra eden mega talent,ovoj nasiot e daleku od toa,sakame toa da go priznaeme ili ne!Tuku ako im go utrapime na real za taa suma koja se zbori,a da se reinvestiraat parite za dobar srednjak bi bilo topoini.
Izvinete za latinicava

Е што напраи верати на светсково? Помина двајца играчи сега против уругвај и одма е добар играч? Не заебавај, да не им се повредеше монтоливо на италијаниве немаше да заигра верати. Не дека го бранам ковачиќ ама ништо посебно не видов од верати ја

Е што напраи верати на светсково? Помина двајца играчи сега против уругвај и одма е добар играч? Не заебавај, да не им се повредеше монтоливо на италијаниве немаше да заигра верати. Не дека го бранам ковачиќ ама ништо посебно не видов од верати ја
Eve batali go verati,zemi go januzaj za primer...

Па Јанузај и Ковачич не играат на исти позиции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom