Фан Клуб: Интер

Добро дали сте свесни дека 10 страни изнапишавте за овај Мвила :facepalm:
Не ми се верува за шо се радуваат одредени членови и за кои фудбалери се пишуваат цели романи. Добро дали вреди за ова дрво да се амортизира тастатура? После Паулињо и ред други просечни и подпросечни фудбалери кои беа најаувани и овој ќе заврши. Види... дури и вакви не можиме да донесиме ццц :ROFLMAO:

Кога ќе сфатите дека не ни требаат фудбалери кои ќе ги пречекуваме со прашалник (дали ќе се вклопат, дали ќе покажат нешто) ?

Каде се Лавеци и Ламела? Каде е Торес па и Џеко, и ред други фудбалери кои сите знаеме дека можат да направат разлика на теренот? - Ги нема! Епа го нема и Интер кој ние го посакуваме. Позз!

Добро дали сте свесни дека 10 страни изнапишавте за овај Мвила :facepalm:
Не ми се верува за шо се радуваат одредени членови и за кои фудбалери се пишуваат цели романи. Добро дали вреди за ова дрво да се амортизира тастатура? После Паулињо и ред други просечни и подпросечни фудбалери кои беа најаувани и овој ќе заврши. Види... дури и вакви не можиме да донесиме ццц :ROFLMAO:

Кога ќе сфатите дека не ни требаат фудбалери кои ќе ги пречекуваме со прашалник (дали ќе се вклопат, дали ќе покажат нешто) ?

Каде се Лавеци и Ламела? Каде е Торес па и Џеко, и ред други фудбалери кои сите знаеме дека можат да направат разлика на теренот? - Ги нема! Епа го нема и Интер кој ние го посакуваме. Позз!
Немој така,ке улета овој ѓорчепетроецов и ке ти каже да ја смениш дрогата и дилерот,ке те заебе јако:cautious:

Ковачиќ ако имал послаба сезона во која дали третина од натпреварите беше стартер не значи дека во иднина нема да експлодира. Па од продавања на ваквите клучни играчи и замена со просеци сме дојдени до тука. Треба да се земат и да се интегрираат во тимот повеќе играчи како Ковачиќ, Тајдер, Икарди и Гуарин а не истите да се продаваат на првата пристигната примамлива понуда.

Лично не ми е битно дали некое дете талент успеало или сме го упропастиле се додека е во функција на подобрување на тимот. Не ми е другар од средно Кова па да ми биде жал, играчите се минлива работа, денес се едни, утре други но клубот останува. Ако ги продаваме сите перспективни играчи кои вредат ќе бидеме екипа фидер за поголемите клубови.

Ковачиќ не смее да се продава, околу него треба да се гради идниот Интер и да се донесат уште неколку како него.

2 вистински крила и напаѓач не делат од ЛШ, толку малку треба но мора да се инвестира а не да се носат план Ц играчи и реџекти.

Од 2010 страдаме, Syn ми вика „се во свое време“ :)

Добро, знам дека имаш повисок праг на толеранција, јас и Бене ја потрошивме :)
zboram za novata era so nov gazda, jasno mi e sve toa, ama bash od toj period do ova leto klubot odvnatre se nishtese na site polinja, Tiho ne dojde tuka samo da dade pari za novi zasiluvanja i eventualno da donese nov trener i tolku, marketing, dolgovi, nov stadion, i trista drugi trakatancii povrzani so funkcioniranje na eden klub, sve toa pocna da shminka, zatoa rekov, sve vo svoe vreme, da bese problem samo izborot na iminja za novi zasiluvanja i trener top, ali ne e. :)

BrE-7_xIMAAKBG9.jpg:small

Со 1+8 :place:

има интер купено некој играч досега или и оваа лето ќе се лажаме како претходните 3 кои поминаа?

И Имобиле сме го процениле како неталентиран играч.
10420232_477617672374150_584765572175201154_n.jpg

Бренд се развива со победи и играње на врвно ниво, т.е. ЛШ, ние во догледно време нема да играме во ЛШ, како ќе направиме бренд?... Што ќе биде следната промотивна кампања:
Five years in a row Europa League. Thank u for being with us.

Или ќе изнаставаат уште 10 јазици на inter.it од азија. Да не планираат да купат малезиец некој за да ги придобиеме и нив, или пак филипинец...

Да де, се е убаво, али математиката е едноставна, не играш во ЛШ, губиш 30тина милиони евра годишно... А ние за 10тина милиони годишно заштеда на плата губиме и од брендот...

Штета го укинаа Интертото, можевме да пуштаме фори за тоа дека било по нас крстен купот, Did u know секција на сајтот....

vcera citav deka u januari ke se razgleduva moznosta za prodolzuvanje na dogovorot na mazzari koj istekuva naredno leto, vo zavisnost od rezultatite do togas, sea citam mozno e uste letoska toa da se napravi, a taman go pofaliv tiho pogore, se nadevam nema da nasedne zasto ke se poebe grdo vo situacija mazzari da si prodolzi da go tera svojot luzerski trend pa posle da plaka pogolema osteta koga ke go brka vo situacija da se pokaze bedno.

baska naredno leto simeone e sigurno dostapen, moze i murinjo, nikad ne se znae, aj Januari ke razberev da se razgleduva taa moznost vo slucaj Inter da se dobri do toj del od sezonata, ama sega prerano e, ne zasluzuva Mazzari sega nov dogovor.

Зошто да му понудат продолжување на договор, кога никаков напредок немаме од претходната сезона? Да играа во лига Европа, ко со Страма, најверојатно и на иста позиција ќе завршеа.
That's Inter for ya.

И Имобиле сме го процениле како неталентиран играч.
10420232_477617672374150_584765572175201154_n.jpg

Демек Имобиле е којзнае каков играч?..да играше сега за нас ќе беше исто дрво како Ливаја и Дестро не заебавај..ќе видиш во Дортмунд колку е "добар"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom