Фан Клуб: Интер

130129153137-mario-balotelli-ac-milan1-single-image-cut.jpg

:coffee:

М’вила никогаш не го сметале за wow играч,како што беше случајот со овој на сликата.Разликата меѓу нив двајца е голема,помина возот за котлето.

Веројатно новите дресови на Интер за наредна сезона. Шта речи? Коју послуку порати? Очобол.

BqD68KjIgAArE0q.png

нема да се тие[DOUBLEPOST=1402760233][/DOUBLEPOST]
Ковачиќ го поврзуваат со Реал Мадрид, е и овој ако ви избега ќе ви ослободиме местото за догодина.

шпекулации се само

одбиено се глатко сите понуди на адреса на Кова.Тихо изјавил дека екипата ќе се гради околу него и нема теоретски шанси да се продаде за ниедни пари на светов.

Последно уредено:
Не не дупи те молам. :pos:

Не бев неколку денови на форумов и затоа не сум ти одговорил. Не се зезам другар за Мвила...Баш го следев додека играше во Рен, играше и за репрезентација редовно и беше баш карпа. Можеше да напредува далеку повеќе доколку не се полакомеше по кешот на Рубин. Можеби е проблематичен,но сеуште е во добри години, има простор да напредува и зошто тоа да не се случи баш сега во Интер. Ја има таа цврстина која се бара во Серија А, поготово за позиција деструктивец, а и доста фудбалска интелегенција.

Има шпекулации во Англија дека преговарате за позајмица на Јоветиќ

Преговараме за Јоветич и на крај ке го земеме Освалдо на позајмица.,, Многу сум песимистички настроен во врска со летниов трансфер период,

НИшто не праиме и оваа година :cautious:

М'Вила стигнал во Милано:"Овде сум поради Интер."

прифатил и намалување на платата само за да заигра за Интер.Одличен гест,дали тоа наговестува дека се опаметил ? :icon_lol:

прифатил и намалување на платата само за да заигра за Интер.Одличен гест,дали тоа наговестува дека се опаметил ? :icon_lol:
Абе и он а и Балотели кога-тогаш ќе се опаметат но дали Мацари ќе се опамети некогаш!? Наводно го блокирал трансферот на М'Bила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom