Фан Клуб: Интер

А зошто беа вака нежни Сасуло бе ?
Никаква острина, си играа нашиве како сакаат.Овие мн поштени некако ни фаул ни клизачи...така си трчаат.

Никаква острина, си играа нашиве како сакаат.Овие мн поштени некако ни фаул ни клизачи...така си трчаат.
Ја да сум им газда би ги избркал сите, пред да се самоубијам.

Не дека Морати нема размислувано на оваа тема...

Добро бе и предсезона и официјални сите ги гледав, една денешнава неможев да ја гледам и глеам сме ги отвориле ко конзерви.

Не знам дали приметувате по другине теми фановите на Јуве не се толку гласни и самоуверени како пред сезона, ги свиткаа опашките. Прпа а. :P

Кој најде торент нека праќа по ПП. Фала!

Ај некој нека ме цитира со линк за гледање на натпреварот или за симнување. Me2

Еј, дали видовте кога падна петтиот или шестиот гол каква фаца напраи Џиги? Онака паѓа голот и овој потпрен на клупата и му намигнуваше на некој играч. :pos: Да му ебам цепаницата, ме пресмеа.

аххахахахаха да да да и ја го приметив тоа, даваме гол и овој праи фаца и намигнува у стилот `уживај бе прејаки сме` и продужува да стои потпрен на тоа кабината како негова да е.. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Коа беше у Наполи премногу ме иритираа тие негови покрети и гримаси ама сега тука кај нас ми е пресмешен, каков човек!

Добро бе и предсезона и официјални сите ги гледав, една денешнава неможев да ја гледам и глеам сме ги отвориле ко конзерви.

Не знам дали приметувате по другине теми фановите на Јуве не се толку гласни и самоуверени како пред сезона, ги свиткаа опашките. Прпа а. :P

Кој најде торент нека праќа по ПП. Фала!

Нема врска за Јуве муабетот време е некои од дечките да станат реални и тоа е тоа ама самоувереноста е тука и лани до декември имавме конкуренција и вие бевте втори.

Како и да е минато е минато, честито на победата а сасуоло е еден од најчистите тимови :)

Тренерот им рекол идете играјте си, само пазете да не се удрите.

ping jove bitolcanecot

1234599_628887183798587_1623640580_n.jpg

Вчера изумив да пишам овде, ама останав импресиониран од играта која ја игравте вчера. Без разлика што противник беше Сасуло, онаков фудбал Интер не играл долго време. Таидер е страшен играч и се гледа дека Мацари има око за трансфер зделки. Алварез каква само елеганција има во играта. Добар ви беше и Гуарин во споредба со минатите натпревари, но како и да е за тим кој беше во криза со мали играчки промени при старт на сезона да го има најдобриот напад и одбрана не е мала работа. Сега на зима под новиов газда со уште некое засилување и догодоина ќе сте на коњ.

Вчера изумив да пишам овде, ама останав импресиониран од играта која ја игравте вчера. Без разлика што противник беше Сасуло, онаков фудбал Интер не играл долго време. Таидер е страшен играч и се гледа дека Мацари има око за трансфер зделки. Алварез каква само елеганција има во играта. Добар ви беше и Гуарин во споредба со минатите натпревари, но како и да е за тим кој беше во криза со мали играчки промени при старт на сезона да го има најдобриот напад и одбрана не е мала работа. Сега на зима под новиов газда со уште некое засилување и догодоина ќе сте на коњ.

Aбе ти друже во калчо за Интер да не навиваш?Постовиве ти се милина за читање :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom