Фан Клуб: Интер

Одличен натпревар денес, Милито баш ми е мило што даде гол. Следен натпревар е против Фиорентина во четврток од 20:45. Форца Интер!

Vistinski test ke bide so Fiorentina , se nadevam na pobeda :)
Без Гомез, Пизаро и Гуардадо се, очекувам ( лесна ) победа тука, плус темпото викенд, четврток, викенд и сега пак среда ќе си игра улога тука.
Имам голем респект за Фиорентина и Монтела, али повеќе е од евидентно што сака Мацари од Интер, нека не плакнат очи со пласман во ЛШ, човекот од екипа ко Наполи со страшни играчи нема сигурно да дојде у тим ко Интер со таква богата историја, за да се бори за ЛШ.

Али ако, го намалува притисокот врз играчите, сега за сега све иде по планираното, до Јануари Интер да е горе на табелата, период кога ќе се комплентира трансфер пазарот и кога Мацари ќе си склопи тим по свој терк.

Прва работа за новиот сопственик ке е таа, втора, продолжување на договорот за Мацари наредно лето ( на 2 години потпиша ) и давање одврзани раце за трансфер целите, со оглед дека сигурно ќе има специфични барања за неговиот формат.
--- надополнето: 22 септември 2013 во 16:04 ---
Не можам да го гледам Гуарин... нека им даде Мацари на Кова и Белфодил да одиграат едно полувреме, ова е идеална прилика.
Kaко бе, денес изгази на терен, втор и трет гол он ги намести со перфекни пасови, да беше лош гарант ќе го вадеше денес.
Него Таидер :vozbud:, јак трансфер, јак.

А највише од све ми се свиѓаше што не застанаа, ораа 90 минути на теренот, нешто што не беше случај претходните сезони. Тогаш знаевме да дадеме 1-2 гола и после 3 да примиме, а сега тоа не е случај, очигледно Мацари работел на психата на играчите. Па јеботе, факинг Џони гризе по теренот, не може да го сопре човек... Физички се ненормално спремни и тоа што не играат во Европа е огромен плус.

Таидер е ебење од трансфер, од кај го ископаа само алал нека им е, јас прв пат чув за него откако потпиша во Интер, не ни знаев дека играл во Болоња.

Одбраната ни е :drk::drk:, Рано-Кампањаро-Хуан јадат живи луѓе, едноставно мува не може да им прелета.
Се на се, презадоволен сум од прикажаната игра на почетокот од сезоната, се надевам дека ќе продолжат момците во ист ритам.

П.с. Милито (y)
П.п.с Рики :cuc::cuc::cuc:

Одбраната ни е :drk::drk:, Рано-Кампањаро-Хуан јадат живи луѓе, едноставно мува не може да им прелета.
Се на се, презадоволен сум од прикажаната игра на почетокот од сезоната, се надевам дека ќе продолжат момците во ист ритам.

П.с. Милито (y)

И мене тоа најмногу внимание ми привлече. Само еден безврска гол примен од почетокот на сезоната. Дефинитивно најсилна одбрана во Серија А.

Кампањаро подифолт одличен, Гуарин, од кој имам најголеми очекувања малку разочара.

Сe' на се, одлично.

Фиорентина има слаба одбрана од топ 6 екипите има најмногу примени голови. Некој напиша дека нема да им играат клучните играчи во нападот, што значи ќе имаме уште една шанса за лесна победа.

Само напред.

И мене тоа најмногу внимание ми привлече. Само еден безврска гол примен од почетокот на сезоната. Дефинитивно најсилна одбрана во Серија А.

Кампањаро подифолт одличен, Гуарин, од кој имам најголеми очекувања малку разочара.

Сe' на се, одлично.

Фиорентина има слаба одбрана од топ 6 екипите има најмногу примени голови. Некој напиша дека нема да им играат клучните играчи во нападот, што значи ќе имаме уште една шанса за лесна победа.

Само напред.

Гуаро до сега најслабо се прикажува, али ќе се оправи, не се сомневам во тоа. Со Јуве беше ужас, денес пак правеше некои глупости али направи две асистенции и се извади колку толку за лошата игра во првото полувреме.

Еј, дали видовте кога падна петтиот или шестиот гол каква фаца напраи Џиги? Онака паѓа голот и овој потпрен на клупата и му намигнуваше на некој играч. :pos: Да му ебам цепаницата, ме пресмеа.

Гуаро до сега најслабо се прикажува, али ќе се оправи, не се сомневам во тоа. Со Јуве беше ужас, денес пак правеше некои глупости али направи две асистенции и се извади колку толку за лошата игра во првото полувреме.

Еј, дали видовте кога падна петтиот или шестиот гол каква фаца напраи Џиги? Онака паѓа голот и овој потпрен на клупата и му намигнуваше на некој играч. :pos: Да му ебам цепаницата, ме пресмеа.

Со Јувентус изгледа turn-off му беше, со Џенова беше одличен исто и со Катаниа.

Не знам што му стана со Јувентус и Сасуосло.

За намигнувањето, не видов. :D

Некој поназад имаше пишано дека ќе најде линк за даунлоад, од натпреварот.
Па ако има некој, нека ме контактира преку ПП.
Мора ова да го видам:vozbud:

Некој поназад имаше пишано дека ќе најде линк за даунлоад, од натпреварот.
Па ако има некој, нека ме контактира преку ПП.
Мора ова да го видам:vozbud:

i kaj nas pustete link

Сеа видов ова, си добил лекции Гуарин од Мацари, тимот пред егото, да се почитуваат зададените задачи од тренерот во текот на целиот натпревар, уште денес се виде евидентна разлика во неговата игра, изгази, и тоа баш за тимот, не се ни потепа гол да даде, имаше само една убава прилика за гол од која секој нормално би шутнал али штета на послабата нога му беше топката па промаши.

Инаку денес претераа, тоа е факт, ама проблемот е што Мацари никад не знаел за доста, има една единствена филозофија и тоа е тоа, до крај тимот негов напаѓа и иде на гол, у секој случај малце жал ми падна за Саусуло ама нека ви текне на изјавата на нивниот газда кога Раниери ни беше тренер и кога ја имаа онаа мизерна серија без победи, кажа дека животна желба му е да дојде у прва лига и да го победи Интер, т.е. дека сигурно би го победиле, такви какви што се.

Барам хајлајтс за пак да ги видам сите голови и наоѓам хајлајтс со времетраење од 5 минути и уште некоја секунда. Нема пократок, нема кога да ги прикажат сите голови. :pos:

Сеа видов ова, си добил лекции Гуарин од Мацари, тимот пред егото, да се почитуваат зададените задачи од тренерот во текот на целиот натпревар, уште денес се виде евидентна разлика во неговата игра, изгази, и тоа баш за тимот, не се ни потепа гол да даде, имаше само една убава прилика за гол од која секој нормално би шутнал али штета на послабата нога му беше топката па промаши.

За ова , многу го почитувам , мора малце да се смири Гуарин (y)

Kaко бе, денес изгази на терен, втор и трет гол он ги намести со перфекни пасови, да беше лош гарант ќе го вадеше денес.
Него Таидер :vozbud:, јак трансфер, јак.
Денес сите беа ѕверотињи, ама овој глупости прави си троши енергија за бескорисни работа, во последните 10 минути од прво полувреме направи ме изнервира 3-4 пати, сега заборавив и што беше пошто кој ќе се замара на 0-7 :)

Не знам што сакаат повеќе Сасуоло кога го имаа Џастин Бибер на клупа.

154441024-head-coach-us-sassuolo-calcio-eusebio-di-gettyimages.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom