Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без Гомез, Пизаро и Гуардадо се, очекувам ( лесна ) победа тука, плус темпото викенд, четврток, викенд и сега пак среда ќе си игра улога тука.Vistinski test ke bide so Fiorentina , se nadevam na pobeda![]()
Kaко бе, денес изгази на терен, втор и трет гол он ги намести со перфекни пасови, да беше лош гарант ќе го вадеше денес.Не можам да го гледам Гуарин... нека им даде Мацари на Кова и Белфодил да одиграат едно полувреме, ова е идеална прилика.
Одбраната ни е, Рано-Кампањаро-Хуан јадат живи луѓе, едноставно мува не може да им прелета.
Се на се, презадоволен сум од прикажаната игра на почетокот од сезоната, се надевам дека ќе продолжат момците во ист ритам.
П.с. Милито![]()
И мене тоа најмногу внимание ми привлече. Само еден безврска гол примен од почетокот на сезоната. Дефинитивно најсилна одбрана во Серија А.
Кампањаро подифолт одличен, Гуарин, од кој имам најголеми очекувања малку разочара.
Сe' на се, одлично.
Фиорентина има слаба одбрана од топ 6 екипите има најмногу примени голови. Некој напиша дека нема да им играат клучните играчи во нападот, што значи ќе имаме уште една шанса за лесна победа.
Само напред.
Гуаро до сега најслабо се прикажува, али ќе се оправи, не се сомневам во тоа. Со Јуве беше ужас, денес пак правеше некои глупости али направи две асистенции и се извади колку толку за лошата игра во првото полувреме.
Еј, дали видовте кога падна петтиот или шестиот гол каква фаца напраи Џиги? Онака паѓа голот и овој потпрен на клупата и му намигнуваше на некој играч.Да му ебам цепаницата, ме пресмеа.
Некој поназад имаше пишано дека ќе најде линк за даунлоад, од натпреварот.
Па ако има некој, нека ме контактира преку ПП.
Мора ова да го видам![]()
Сеа видов ова, си добил лекции Гуарин од Мацари, тимот пред егото, да се почитуваат зададените задачи од тренерот во текот на целиот натпревар, уште денес се виде евидентна разлика во неговата игра, изгази, и тоа баш за тимот, не се ни потепа гол да даде, имаше само една убава прилика за гол од која секој нормално би шутнал али штета на послабата нога му беше топката па промаши.Гуаро до сега најслабо се прикажува, али ќе се оправи, не се сомневам во тоа. Со Јуве беше ужас, денес пак правеше некои глупости али направи две асистенции и се извади колку толку за лошата игра во првото полувреме.
Сеа видов ова, си добил лекции Гуарин од Мацари, тимот пред егото, да се почитуваат зададените задачи од тренерот во текот на целиот натпревар, уште денес се виде евидентна разлика во неговата игра, изгази, и тоа баш за тимот, не се ни потепа гол да даде, имаше само една убава прилика за гол од која секој нормално би шутнал али штета на послабата нога му беше топката па промаши.
Денес сите беа ѕверотињи, ама овој глупости прави си троши енергија за бескорисни работа, во последните 10 минути од прво полувреме направи ме изнервира 3-4 пати, сега заборавив и што беше пошто кој ќе се замара на 0-7Kaко бе, денес изгази на терен, втор и трет гол он ги намести со перфекни пасови, да беше лош гарант ќе го вадеше денес.
Него Таидер, јак трансфер, јак.