Фан Клуб: Интер

Имаме ваков што одговара на истиот опис - М'баје.

Веројатно овој вашиов го земаме затоа што е поинтелигентен
BRjxIcLCQAAc_D0.jpg:small

beneamata, замени ме малку, кажи неколку лоши работи за Стечајниов Одбор... не можам појќе.
Што да се каже, почнавме да позајмуваме деца од Челзи, џомити Еспањол сме...

Туку за сајтот, менуваат сервер бидејќи скапо сме плаќале, а не знаат дека тоа е ради тоа што имавме голем трафик па затоа. Како и да е, не им се мешам, нека тераат како сакаат зашто стварно немам сила ниту за сајтот ниту пак да објаснувам едно исто по 10 пати... F.A. има добра идеја, али тешко да биде реализирана...

Па да ти кажам еспањол да ни закаже пријателска под 3-4 комада нема да не остави.Ама тоа само ради што се чуваме ние на пријателските, не си ја покажуваме силата, иначе..... :D

Што да се каже, почнавме да позајмуваме деца од Челзи, џомити Еспањол сме...

Туку за сајтот, менуваат сервер бидејќи скапо сме плаќале, а не знаат дека тоа е ради тоа што имавме голем трафик па затоа. Како и да е, не им се мешам, нека тераат како сакаат зашто стварно немам сила ниту за сајтот ниту пак да објаснувам едно исто по 10 пати... F.A. има добра идеја, али тешко да биде реализирана...

Kaко бе скапо плаќале, па нели треба да се штеди, стадион да прајме, не заебавајте.

c8afb4fcdf6711e283e322000aa8200d_7.jpg

Овој на дилер ми личи.

Од се што прочитав деновиве на тема трансфери ова ми е најизводливо "Corriere di Bologna – Inter may not undermine the share capital and is thus limited to loans and player swaps". Значи чекаат на Тохир да го превземе клубот и најверојатно ако земеме нешто "појачувања" за во средниот ред ќе биде краткорочни и евтини решенија.

hahaha. Fuck the police :D

Тохир купил 65% од Интер точно-неточно?

Најточно е кога ќе има на сајтот. Уште нема. А ако одиме по логиката на останативе сајтови Тохир веќе 3 месец ни е претседател.

Ни Мијалков не го оправа интер,а не па некој си Тохир со 65 % акции купени при крајот на август,коа нема време ни за трансфер,ни за бутур.:D

Џони ми рече да ве поздравам и да ви пренесам :

имате поздрав од џони вајсмилер и ми испрати порака да не си прајте многу филмој бидејќи со онај педофил (мартин палермо втор дел) и со џиги како тренер ќе го свиткаме

Муабетот беше демек Тихо не доаѓа одма за да не им рипне цената на потенцијалните засилувања. А овие си ја истераа политички - Морати ќе лапне пари од Тихо, пари кои ќе се потрошат за подмирување долгови, а Тихо ќе си има алиби дека немал време за засилување. Болоња ќе не тепа два пати со вкупни 6-1, ако имаме среќа да дадеме гол, и тоа...

Не знам зашто ама мене овој Тохир ми е многу сомнителна фаца. Се си мислам дека ако го превземе клубот има матер да му ебе, ќе не испокраде, ќе не уништи до коска...

Не знам зашто ама мене овој Тохир ми е многу сомнителна фаца. Се си мислам дека ако го превземе клубот има матер да му ебе, ќе не испокраде, ќе не уништи до коска...
Што ќе краде бе :pos: Џонатан :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom