Фан Клуб: Интер

Се префрлува домејнот на нов сервер(ја барем така разбрав). Овака ни пиша дечково
Аха, ок.
А зошто го менуваат серверот, имаа некој проблем со стариот?

Ме интересираше пошто лани го сменивме почетниот со нов сервер, па сакав да знам дали го бива онака во случај да ми затреба да хостирам нешто...

Во секој случај, да се вратиме на темава. Who the fuck е овој Валас?

Ме интересираше пошто лани го сменивме почетниот со нов сервер, па сакав да знам дали го бива онака во случај да ми затреба да хостирам нешто...

BRjxIcLCQAAc_D0.jpg:small

Надежен десен бек. Одличен во офанзива, а добар е и дефанзивно, но сеуште млад и треба уште да напредува. Во првиот натпревар за Челзи на подготовките беше меѓу најдобрите на терен и не изненади сите. Ако го играте константно цела сезона, многу ќе ви бидеме благодарни. :D

Надежен десен бек. Одличен во офанзива, а добар е и дефанзивно, но сеуште млад и треба уште да напредува. Во првиот натпревар за Челзи на подготовките беше меѓу најдобрите на терен и не изненади сите. Ако го играте константно цела сезона, многу ќе ви бидеме благодарни. :D
Имаме ваков што одговара на истиот опис - М'баје.

Веројатно овој вашиов го земаме затоа што е поинтелигентен
BRjxIcLCQAAc_D0.jpg:small

beneamata, замени ме малку, кажи неколку лоши работи за Стечајниов Одбор... не можам појќе.

Who the fuck е овој Валас?
c8afb4fcdf6711e283e322000aa8200d_7.jpg

Овој на дилер ми личи.

Од се што прочитав деновиве на тема трансфери ова ми е најизводливо "Corriere di Bologna – Inter may not undermine the share capital and is thus limited to loans and player swaps". Значи чекаат на Тохир да го превземе клубот и најверојатно ако земеме нешто "појачувања" за во средниот ред ќе биде краткорочни и евтини решенија.

Оваа бош позајмица без право на откуп би ја оправдал ако и само ако го донесат Исла па овој да му биде резерва а Џони да го разбаталат таму негде у Парма...

А од друга страна Освалдо моли за да дојде, да не биде како со Кавани работата кој сам ни се нудеше.

Оваа бош позајмица без право на откуп би ја оправдал ако и само ако го донесат Исла па овој да му биде резерва а Џони да го разбаталат таму негде у Парма...

А од друга страна Освалдо моли за да дојде, да не биде како со Кавани работата кој сам ни се нудеше.

И Ето моли да се врати назад :icon_lol:

Ето жити мене не се враќај у Интер, ако не сакаш да си ја заебеш кариерата. Само прост човек би дошол у овој Интер.

Ето не моли, он си бара 6 милиони плата и 3 годишен договор, го заболе кур него што Интер нема пари за леб.

Значи наводно се согласил и на помала плата само да се врати во Интер,а и Интер наводно ќе му понудел 4,5 по сезона за двегодишен договор со можност за продолжување на уште една година.
Сосе бонуси и такви срања ќе се качи на 6 милиони платата.
Јас пре Ето би го собрал,отколку некојси Освалдо.

Значи наводно се согласил и на помала плата само да се врати во Интер,а и Интер наводно ќе му понудел 4,5 по сезона за двегодишен договор со можност за продолжување на уште една година.
Сосе бонуси и такви срања ќе се качи на 6 милиони платата.
Јас пре Ето би го собрал,отколку некојси Освалдо.

јас мусачо пред двајцата

Шо ве гледам за нигде, за ето 6милиони да дадеме се надевата.. ах бе гледајте на какво дереџе сме,тие што н иземаа мн плата ги избркавме а вие се надевате дека ќе фрлиме 6милиони годишно за ето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom