Фан Клуб: Интер

Додека не најде замена.

Да, ама тоа наоѓање на замена може да трае до 31 август. Нив не им е приоритет толку брзо да најдат замена, ако не испадне ништо им останува Исла.. А нам ни е преку потребен Исла.. Моментално освен Ѕунига и Исла не гледам друг играч кадарен за таа позиција..

Јувентус не го дава Исла или кој било друг во Фиорентина па за леб да им требат парите. Поготово после епизодата со Јоветич. На крај сепак ќе заврши кај вас,прашање на време е. Ма да не знам шо толку се загреавте за него,страшен пад на форма имаше. Некој велат дека така било пошто не добивал минутажа,ама ете и таја шо ја имаше тотално незабележлив беше. За сите утакмици шо ги изигра во јуве,не се сеќавам еден корисен центаршут или пробив по негова страна да имаше,секое нафрлување или блокирано или преку сите па во гол аут.
Ама ајде,можи кај вас ќе си ја пронајди формата,башка изјавуваше дека сакал и самиот во Интер да игра

Мене доаѓањето на Исла не ми прави некој си бум, искрено кажано не очекувам кој знае што од него, заради тие причини што ги наброја ти.
--- надополнето: 18 јули 2013 во 21:28 ---
Да, ама тоа наоѓање на замена може да трае до 31 август. Нив не им е приоритет толку брзо да најдат замена, ако не испадне ништо им останува Исла.. А нам ни е преку потребен Исла.. Моментално освен Ѕунига и Исла не гледам друг играч кадарен за таа позиција..

Да де, тоа ми беше муабетот дека Конте може да калкулира.
А ја пре би идел на ангажман на Ѕунига, него ли на Исла.

Да де, тоа ми беше муабетот дека Конте може да калкулира.
А ја пре би идел на ангажман на Ѕунига, него ли на Исла.

Добар е Ѕунига ама не колку Исла у топ форма..
Ѕунига е добар единствено у напад само, брзо копиле со добар дриблинг и центаршут а во одбрана е тиња, баш заради тоа неможе да игра класичен десен/лев бек.
А од друга страна Исла е универзален играч добар и во одбрана и напад, буквално цела десна страна ја покрива а по потреба знае да одигра и во средина. Ако не се лажам во Удинезе на неколку утакмици има играно и позади Ди Натале и Санчез.

Според Газета и Скај значи скоро па сигурно Морати постиганл договор со Тихоир му продал 75% од Интер за 300 милиони евра.

Тие 300 милиони евра не се многу ама долговите што ги има Интер секоја сезона се една од главните причини за што Морати се одлучи да го продаде Интер (ако информацииве се од достоен извор)

И мене ми е малку смешна сумата. Фулам беше продаден за 200м, сандерленд мислам за 300+...

Како и да е, ако е вистина нека ни биде со срека новиот председател и мн титули да ни донесе. Сега очекувајте Роналдо и Бејл уште наредна ендела потпишуваат за Интер :D

Ако е ова точно,тогаш дефинитивно можете со добар влог да направите добар тим.
Сепак ми е жал за Морати,ептен симпатичен ми беше. :icon_mrgr:

Ако е ова точно,тогаш дефинитивно можете со добар влог да направите добар тим.
Сепак ми е жал за Морати,ептен симпатичен ми беше. :icon_mrgr:

Интерашиве не би рекле, старецот веќе стана сенилен и веќе не знаеше шо прај. Изглеа Бранка и компанијата му го испраа мозокот, па во краток временски период од шампионски тим се претвори во тежок (пот)просечен тим.

Ф.К Лепенец вреди повеќе...
Tolku e so kalco klubovite, ali imaj vo predvid deka Inter nema sopstven stadion, ima golemi zagubi i minusi koi gazdata sam gi pokrivase so svoi pari. Taka da tolku e koga ke se zeme Se vo predvid. Nema vrska sto primer se golem klub, razlicni zemji razlicni uslovi ima, mene me cudi toa sto se najde stranski investitor za Kalco tim ali ajde, ova e istoriski moment i se nadevam deka ke bide pozitiven preokret ova za nas.

http://fedenerazzurra.com/2013/07/18/historic-moment-moratti-era-set-to-end/

Mило ми е ако дојде до продажба на интер. Бар помизерни од сега нема да бидете, верујте. Веќе нема трансфери како скелото :D .
Колку и да не му е ќеф(на еден фан на милан :D ) што интер можеби би станал како Псж,Монако,Челзи,Сити, да кешира многу пари за трансфери, сепак таков стана фудбалот сеа, "модерен" е, па италијаниве некако како да заостануваа зад сите лиги баш поради тој факт, што највеќе ФУДБАЛСКО остана у лигата, не е све маркетинг/профит/кеш... (добро сеа мештаљките се друг муабет :) )
Како најголем плус од ова ја го гледам враќањето на калчото на голема врата.
Ќе биде јака серие а следната година.
Поздрав комшии.

Тихоир не е како арапите нема да фрла пари ќе проба да го направи клубот профитабилен што е многу тешка мисија.
Овие 300 милиони и промногу се Манчестер кој беше најскап клуб во светот со најголем профит пред 10 години се продаде за 1 милијарда.

Додека Интер нема ни стадион не е профитабилен нема ѕвезди играчи.
Плус најновите ревизии покажувале обврски на клубот во износ од 280 милиони евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom