Фан Клуб: Интер

Морати се виде каков менаџер и колку е способен од кога снема пари го растури клуб полошо од ова во Серија Б да го однесеше.
Морати го сака Интер со срце и е одличен навивач но за менаџер е нула кога имаше пари погодуваше две засилувања од 10 и се разбира од 100 тренери што донесе направи еден полн погодок Мурињо.
Јас се надевам фамилијата Морати да остане дел од Интер таа е историјата на Интер но во овој свет денешен Интер ќе остане второкласен клуб ако не најдат инвеститор со пари кој ќе помага и Морати тоа многу добро го знае.

ај не ме зезајте,ако она околу Драговиќ не е за смеење,не знам што е.Дојде време клуб ко Динамо Киев да има поише пари од Интер и да му краде играчи пред нос.

Па и управана бе,сака да го продаде Ранко,а не гледа какви мртваци се сеуште дел од Интер.Мртваци ко Киву со пола мозок,ко Скелото,НЕчовек со две леви нозе,Џони кој што абер си нема од ништо,ама битно пари си лапа.Силвестре,токмак од играч кој што не знае од носот подалеку.

И не е за смеење...па и не е,за плачење.

Ај нека го земе Интер оној Тихомир,да живне малку финансиски,па после да се носат звезди од типот на Ројс и останати.
За тие 150 милиони што наводно ги спремал Тихо за засилувања,да се потрошат едно 60 милиони ќе иаме состав конкурентен за скудето.
Исла,Наинголан,Велингтон и Сисе,доволно се.
Тихомир :pos:

Болдот е за смеење ама од друг агол: дојде време да бараме играчи кои се во рангот на екипи од Базел и Динамо Киев. Горан Попов тип на играчи. И да го даваме Ранокија за нив.

P.S.
Уз респект за Попов пошо е подобар од Силвестре и Џонатан.

ај не ме зезајте,ако она околу Драговиќ не е за смеење,не знам што е.Дојде време клуб ко Динамо Киев да има поише пари од Интер и да му краде играчи пред нос.
.
A ti tolku si ubeden deka Dragovic ako Inter navistina bile pred negov angazman, ke gi odbere Dinamo Kiev, zemja kade vladee drug klub so mnogu pari, pred Inter ?
Vo tek na edno leto preku 30 fudbaleri ke se povrzat so timov, site sekako nema da dojdat, so Dragovic ne mozeme da znaeme sto tocno se desilo, Inter vo momentov nema apsolutno nikakva potreba od zimanje na first team materijal na defanzivec, zboram za centralnata pozicija vo odbranata, ke imaa ako Ranokija si zaminese ali on ostanuva, odbieni se ponudite na Zenti i Napoli za nego.
Jedino sto moze da se angazira e nekoj za rotacija za klupa, ali toa moze da se napravi i so nekoj od mladinskata skola, ko treta opcija, posle Samuel i Kivu.

Baska, koj od nas be gleal cela sezona Svajcarsko, realno nikoj ne znae sto kalibar e Dragovic, nema potreba zalopojki sega da se pisuvaat za nekoj si Dragovic.

Ne zaboravajte deka ovaa godina Mazzari gi dirigira rabotite, taka da vo toj kontekst on ja snosi najgolemata odgovornost. Periodov za 1 igrac se pregovarase, toa e Isla, toa e i oficijalno potvrdeno, se cekase negoviot angazman pa da dojde na tapet slednata transfer cel, pretpostavuvam Naingolan.

A ti tolku si ubeden deka Dragovic ako Inter navistina bile pred negov angazman, ke gi odbere Dinamo Kiev, zemja kade vladee drug klub so mnogu pari, pred Inter ?
Vo tek na edno leto preku 30 fudbaleri ke se povrzat so timov, site sekako nema da dojdat, so Dragovic ne mozeme da znaeme sto tocno se desilo, Inter vo momentov nema apsolutno nikakva potreba od zimanje na first team materijal na defanzivec, zboram za centralnata pozicija vo odbranata, ke imaa ako Ranokija si zaminese ali on ostanuva, odbieni se ponudite na Zenti i Napoli za nego.
Jedino sto moze da se angazira e nekoj za rotacija za klupa, ali toa moze da se napravi i so nekoj od mladinskata skola, ko treta opcija, posle Samuel i Kivu.

Baska, koj od nas be gleal cela sezona Svajcarsko, realno nikoj ne znae sto kalibar e Dragovic, nema potreba zalopojki sega da se pisuvaat za nekoj si Dragovic.

Ne zaboravajte deka ovaa godina Mazzari gi dirigira rabotite, taka da vo toj kontekst on ja snosi najgolemata odgovornost. Periodov za 1 igrac se pregovarase, toa e Isla, toa e i oficijalno potvrdeno, se cekase negoviot angazman pa da dojde na tapet slednata transfer cel, pretpostavuvam Naingolan.

Поентата ми беше сосема друга,а не зошто не дошол Драговиќ.Јас го имам глеано малце и ко за почеток за од клупа е океј,има огромен простор за напредок во иднина,да прерасне во топ дефанзивец за во Италија.Е сеа моментот е што Мацари не знае да работи со младите.
Ако не се лажам,Драговиќ беше избран во топ тимот на ЛЕ,против Тотенхем одигра перфекции.
Мене повеќе ме нервира што остануваат Самуел,Киву,Џонатана,Скелото како РОТАЦИОНИ играчи.Ај Самуел се вари некако,ама останатите бе ни во Ѓорче во екипа не би ги зел ко стативи,камо ли ко играчи.
Ако Интер не беше пред негов ангажман,немаше да се пуваат сите медиуми и самиот Драговиќ да изјавува како е премногу близу до потпис со Интер и одвај чека да дојде.

П.С Нешто повеќе околу Тихомир и неговото влегување во Интер ?
Вчера прочитав дека Морати се согласил на дури 75% да го продаде Интер,но сеуште да биде претседател,најкасно две години.Од кога ќе влезел во Интер Тихо,бил спремен да вложи 150 милиони еура за засилувања во Интер,но некако не ми се допаѓа наводната листа на желби.

И Игор Митревски во ЛШ изигра добро против оној Арсенал кој заврши сезона без пораз, еден меч ништо не говори, факт е дека поим се немаше кој е Драгович дур Интер не се поврзаа со него, мене понетата ми е дека шпекулациите се едно, она што се случува во позадина сасвим трето, Белфодил беше донесе без една асална најава, според тоа што се пишуваше во весниците, Милан беа блиску до негов трансфер.
Плус ко за клупа викаш, а над 2м евра годишно ќе зима у Киев, не ме зезај, ко Драгович има играчи колку сакаш, воопшто не е проблем неговиот неангажман ако воопшто и сакале да го земат, тоа дека Киев им го собрале е во најмала рака, смешно.

За ротација ги имаш Андреоли, Киву, Самуел, доволно се, Ранокија останува, медиумите налагаа дека со носење на Драгович, Ранокија ке си оди, а Самуел пример, за овој Драгович, ротациониот, е доктор по науки нема везе што е постар, само здрав нека е, за Андреоли ке оставам простор да видам што играч е, како и да е, одбраната си е на место во моментов, ич не ме тангира што некојси Драгович кој ќе чини доста плус ке има висока плата не дошол. Во одбрана у моментов не треба да се инвестира и да се замараат со некои трансфер маневри, имаат стартна тројка, имаат замени за истата. Средина, бочно, тоа треба, евентуално уште некој у напад мада многу се у нападот у моментов.

Го спомна Киву ко ротационен играч,завршуваме тука.

Добро бе,толку ли не разбирате дека со издишана роба ко Киву,Скелото,Џонатан па и до некаде Самуел,не се освојува второ место и не се парира на еден Јувентус кој што е за три класи појак од нас.
Па со Киву назад бе,НЕ ДАЈ БОЖЕ,ќе ги примаме по 4 комада од Рома како од шала.

Тоа ми е муабетот мене,подобро Драговиќ од Киву и Самуел.Киву ко што знам,зема голема плата,за Самуел не сум сигурен.Време е од корен да се мења се,но штета што нема Интер моментално кадарни луѓе за сето тоа,ќе си го трпиме Бранка се додека не дојде Леонардо.

Добро бе,толку ли не разбирате дека со издишана роба ко Киву,Скелото,Џонатан па и до некаде Самуел,не се освојува второ место и не се парира на еден Јувентус кој што е за три класи појак од нас.

Тоа ми е муабетот мене,подобро Драговиќ од Киву и Самуел.Киву ко што знам,зема голема плата,за Самуел не сум сигурен.Време е од корен да се мења се,но штета што нема Интер моментално кадарни луѓе за сето тоа,ќе си го трпиме Бранка се додека не дојде Леонардо.

Брат Јуве освои титула со Барзаљи-Бонучи-Киелини како стартери и без ниедна нивна замена.

Брат Јуве освои титула со Барзаљи-Бонучи-Киелини како стартери и без ниедна нивна замена.

Касерес и Мароне беа замени цела сезона на тие позиции. Мароне во центарот на местото на Бонучи, а Касерес или лево на местото на Киелини или десна на Барзаљи. Ете во моментов можам да се сетам дека против Селтик нагости играше Касерес, бидејќи Киелини мислам дека беше сеуште повреден. Во првиот дел Лусио изигра некоја скромна минута (цели натпревари против Наполи во сукеркуп и Киево во лига), додека во вториот дел дојде Пелусо кој не се прослави на позицијата од тројца централни и беше префрлен лево.

Он.
Ме интересира која ќе ви биде тројката во одбрана која на некој начин се смета за стартна. Претпоставувам дека Ранокија и Кампањаро се сметаа за први, но кој ќе игра со нив. И каков според вас би бил распоредот во одбрана, кој би бил либеро или подобро кажано кој ќе игра директно пред голманот?

Абе едно си ти, друго е Мацари, последно што се спомна е дека он сакал да остане тука и да го има ко ротационен играч, со оглед дека Мацари е во прашање, и со оглед дека бара искуство, тоа е ...
Киву беше стартер и у финале во ЛШ кога пола мозок му истече и беше на тапет на секој фан на Интер, за трета замена од клупа е таман, сигурно третата замена од клупа не кошта 10 милки.

Сеа за Драговичовци и мучачовци до утре можеме да збориме, такви со лопата имаш да ги ринеш, Драгович кој е у фудбалот ? До спомнувањето на Интер у неговиот живот, ништо не значеше, сеа цена му се крена и на крај најверојатно ќе заврши у, кхм, втората украинска екипа каде до вчера Попов беше стартер. Со среќа нека му е, у моментов, со Ранокија во тим ( условот за да дојде Драгович, а кога би бирале, се знае кого би избрале ), со Хуан, Кампањаро, Самуел, Андреоли и Киву, факт е дека клубот НЕ ТРЕБА да фрли 10м евра на уште еден играч за тој дел од теренот ( со оглед дека ете, се нема многу пари ), ова му доаѓа исто ко непотребниот трансфер маневар наречен Ханданович во ситуација кога Цезар беше тука, беа дадени 10м евра и за него.

Треба да се инвестира во средина и напад, може утре Драгович стварно ќе стане ѕвер, али у моментов стварно не треба да се троши време за тој дел од теренот, џабе е, освен ако утре не стигнат 20 милки за Ранокија, па да се дискутира и за засилување у одбраната.

И пак ќе кажам, втората по квалитет украинска екипа им украла играч на Интер, no can do, Драгович да е у ситација да е стварно пред портите на Интер, ќе чека до 30ти август па тек тогаш би прифатил понуда од Динамо Киев, реални да бидеме.

п.с. Самуел е бедно да го ставаме во иста реченица со некојси Драгович, со една нога да игра бољи е од него у моментов. Самуел проблем е што е склон на повреди, иначе ќе си дозволам да кажам дека повеќе верувам у него отколку во Хуан и Ранокија, и на двајцата позиционирањето им е убијбоже и има уште да учат.

Ovoj dragovic ke dojdase vo inter samo ako ranokija bide prodaden.toj najavi deka ne si odi I inter ednostavo odkaza interes od dragovic.kraj na prikaznata.

Tuku me interesire ovaa za prodazbata na Inter,da ne e samo spekulacii ili ke bide rabota ?

Касерес и Мароне беа замени цела сезона на тие позиции. Мароне во центарот на местото на Бонучи, а Касерес или лево на местото на Киелини или десна на Барзаљи. Ете во моментов можам да се сетам дека против Селтик нагости играше Касерес, бидејќи Киелини мислам дека беше сеуште повреден. Во првиот дел Лусио изигра некоја скромна минута (цели натпревари против Наполи во сукеркуп и Киево во лига), додека во вториот дел дојде Пелусо кој не се прослави на позицијата од тројца централни и беше префрлен лево.

Он.
Ме интересира која ќе ви биде тројката во одбрана која на некој начин се смета за стартна. Претпоставувам дека Ранокија и Кампањаро се сметаа за први, но кој ќе игра со нив. И каков според вас би бил распоредот во одбрана, кој би бил либеро или подобро кажано кој ќе игра директно пред голманот?

Да да, не го кажав у буквална смисла ова.. Ама сакав да му кажам на Ѓорче дека не е толку голем проблем што Киву ќе остане како 3 пик за резерва.. Сакав да напоменам дека Јуве освои титула со тие 3 стартери и ``без нивни резерви``,Мароне од задњи везни го вратија на штопер а Касерес и не е нешто посебно. Самуел е 2-3 класи подобар од Касерес,Мароне па и Бонучи заедно.

Иначе што се тиче на нашава одбрана за следната сезона, би требало стартери да бидат Кампањаро-Ранокија-Хесус а нивни резерви Андреоли Самуел и Киву. А познат е Мацари по тоа што не трипа со промена на формации и играчи, значи Киву и Андреоли би требало да соберат се на се околу 6 утакмици заедно.

По се изгледа Леонардо се враќа како технички директор.

Тоа што го зборев пред некој ден, смрди на тоа одамна и онака, не е некое изненадување ако се деси, во Лондон се сретнале Морати и тој Тихо, а таму е и Леонардо моментално.
Иначе ќе биде спортски директор, Бранка пак ќе остане али нема да ги има истите овластувања, со други зборови ќе биде она у кое владее, Шлепач и Водоносач.

Бранка е технички директор а Аусилио спортски директор. Ако случајно дојде Леонардо тогаш тоа ќе биде на местото на Аусилио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom