Фан Клуб: Интер

Переира и Џони, најѕверските бекови во историјата на фудбалската игра... :ROFLMAO:
--- надополнето: 3 април 2013 во 20:22 ---
MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSI!!!! овај... PALACIOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! :pos: Срушивме рекорд, после деценија , победа во гости :pos:
ЛОЛ се деси и тој момент на Деко да му дае утакмица у 90та минута!!!! :ROFLMAO:

Коа ке ми текне само колку јадевме слатки за Паласио ццц :D Искочи најдобар трансфер оваа година се растури од голови човекот...

Koga ke mi tekne Io sto pisuvase za repot vo letoto :-) Kako izigra Mateo?

да ми објасни некој како победивме и што побогу се случи на утакмицава ??? и кој кур му е на страма со бранењево резултат ?

1. да ми објасни некој како победивме и 2. што побогу се случи на утакмицава ??? и 3. кој кур му е на страма со бранењево резултат ?
1. Поим немам ни јас
2. Паласио
3. Јебига таков е човекот, не е прв пат сезонава

Среќно стигнавме до 3 бода, според играта незаслужено но понекогаш треба и среката да е на наша страна :)

Играч на натпреварот е Паласио, без него веќе не може да се замисли Интер. Ханданович одличен како и секогаш, Хуан беше на висина на задачата и Ковачич солиден иако се губеше од време на време. Другите не вреди ни да се спомнуваат.

Да мора да дадам отцена Гуарин ке биде во минус. Делуваше незаинтересирано, спор не знае ни обично додавање да направи. Мислам дека веќе се чуствува незаменлив во тимот па треба да му се даде до знаење дека место во прв тим се заслужува со желба за игра и давање се од себе на теренот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom