Фан Клуб: Интер

Собраниски канал повеќе од Интер.

Дајте sopcast за утакмицата.

Inter: 1 Handanovic; 42 Jonathan, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 4 Zanetti, 10 Kovacic, 21 Gargano; 14 Guarin; 8 Palacio, 99 Cassano

Има сопкаст на sportlemon.tv

Никаква игра, анемични шо би рекол црепон од Канал5. Паласио повторно не вади и дава гол од единствената ебана шанса, со ќелавицата :)

Џонатан сајла е направен кутриот...Сто пати испопаѓа.

Дали некој го виде Џонатан како се утепа, ептен на почеток на натпреварот беше, негде 10 минута одприлика? Хахахахахах не е нормален, немаше никој околу него во радиус од 3-4 метри, Касано му даде долга топка во фор и овој требаше да ја пипне и да го продолжи форот али како се утепа тоа е чудесија, се откорнав од смеење. Абе децана у маало така не паѓаат.

Дали некој го виде Џонатан како се утепа, ептен на почеток на натпреварот беше, негде 10 минута одприлика? Хахахахахах не е нормален, немаше никој околу него во радиус од 3-4 метри, Касано му даде долга топка во фор и овој требаше да ја пипне и да го продолжи форот али како се утепа тоа е чудесија, се откорнав од смеење. Абе децана у маало така не паѓаат.

Да ама против Тотенхем виде на Бејл како му ја зема еднаш?!?!?! :pos:

Not sure if Inter or Horizont T.
Not sure if Sampdoria or BarcelonoManUtdRealMadridBayernMunich(сите во 1)

Да ама против Тотенхем виде на Бејл како му ја зема еднаш?!?!?! :pos:

:pos:
Следува друга смешка, во 58 минута Џонатан аут-Силвестре ин. :pos: Страхотно еј. Какви играчи просперираат у тимов тоа е чудесија.

:pos:
Следува друга смешка, во 58 минута Џонатан аут-Силвестре ин. :pos: Страхотно еј. Какви играчи просперираат у тимов тоа е чудесија.

Переира и Џони, најѕверските бекови во историјата на фудбалската игра... :ROFLMAO:
--- надополнето: 3 април 2013 во 20:22 ---
MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSI!!!! овај... PALACIOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! :pos: Срушивме рекорд, после деценија , победа во гости :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom