Април тек ..
TheTrooper Кажи збор два за Ковачич, ако не се лажам ти навиваше за Динамо Загреб и си во тек со работите поврзани со тој клуб.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 20:54 ---
Не се ич многу пари, малку пари Интер земаа за Снајдер ама тоа секако е кривица на тимот, во денешни услови толку е за вакви фудбалери. Баерн Минхен, Јуве, Ајакс и ред други големи тимови веќе имале испратено скаути по него, го прателе долго време, затоа у тајност се работело и затоа и толку кошта. Втор најмлад стрелец е у историјата на ЛШ, јебига, цената за денешни услови е таква за ваквите фудбалери.
Мамиќ уште вечерва да цркне со најлоши маки.........семето да му исуши,на гроб луѓе да му играат,сон да не види цел живот.Ето што мислам за тоа што го продаде и за тоа каков играч е и може да биде.
Се во животот што сакаш Мамиќу да ти поцрка..........
Веројатно е свесен дека му доаѓа крај,па пробува да го саботира клубот.........Матео Ковачиќ и тоа за само 11 милиони.........не ме јеби.Уште сезона-две да го завршеше ако не извадеше за него повеќе од што извади за Модриќ да ме убиеш.......
Ова е најлош трансфер на Динамо во неговата историја,Матео Ковачиќ за само 11 милиони продаден.
Башка што го саботираше трансферот на Хасани,што кажа дека нема да носи играчи овој период,што го врати Јурчиќ во клубот.Се надевам дека сето ова му е обид за саботажа пред да си замине од клубот.Ако е Ковачиќ во Интер цената и разјебан клуб до даска......нека,само да го нема тоа гадниот сурат негов.
Да не тупам со ствари за Динамо......малце за Ковачиќ.Без претерување во својата генерација е во топ 5 играчи....светски талент.Во ЛШ во група со ПСЖ,Динамо Киев и Порто на сите натпревари беше најдобар играч во средниот ред.Подобар и од тие во ПСЖ,Киев и Порто...........само со фаул можеа да го сопрат........невидено талентиран играч.Каков Модриќ какви бакрачи, Ковачиќ е поталентиран од сите хрватски играчи што излегле.
Само што мислам дека е премлад да си отиде и дека овој трансфер ќе му ја поебе кариерата.......
А за тоа е криво тоа гомно од Мамиќ.
Чоече ми иде да се отрујам,не ми се верува уште.........
Со среќа нека ви е......само да не го заебете таму.