- Член од
- 22 септември 2011
- Мислења
- 106
- Поени од реакции
- 50
Snajder pred nasite vrati taka frcaat informacii deka 99% e dogovoren transferot na Snajder vo Galatasaray ke vidime vo narednite nekolku casa ili dena
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам, неговиот агент изјави дека Снајдер може да замине само во голем клуб а сигурен сум дека со тоа мислеше на најсилните екипи од Англија, Шпанија, Италија или ПСЖ.Snajder pred nasite vrati taka frcaat informacii deka 99% e dogovoren transferot na Snajder vo Galatasaray ke vidime vo narednite nekolku casa ili dena)
Сигурно ти е мило и за Станковиќ, Џонатан, Киву и остала багра што останува во Интер.mnogu mi e milo sto snajder ke si odi zosto parite sto gi zima mu se nezasluzeni a plus toa ne saka ni namaluvanje na istata i imase edna dobra sezona vo inter nisto poveke.
3-4ца играа само од првиот тим, другите беа помлади играчи. Го гледав само првото полувреме, примија 2 гола по 2 грешки на дефанзивците. Небитен натпревар беше во секој случај.Примавера тимот го лапнуе на гостински терен против Ливерпул, 3-1 е моментално, единствениот гол за Интер го постигна Бенаси.
za niv odamna mi e krivo so se u timo ama jbg od penzioneri isto ko pred banka nemozas glava da dignasСигурно ти е мило и за Станковиќ, , Киву и остала багра што останува во Интер.
хахаха абе Алварез го плативме 12А шо ке ни се Кутињо, Снајдер и Алварез кога и онака играме со 8 дефанзивци и 2 напаѓачи, и онака нема мсто за нив во првиот тим.
Не можам да поверувам само за сумата која послесно ја прочитав за Снајдер, 8 мил евра? За Кутињо и Алварез по 10 и со тие пари ке купиме 3-4 просечни играчи од по 5-6 милиони.