Фан Клуб: Интер

Snajder pred nasite vrati taka frcaat informacii deka 99% e dogovoren transferot na Snajder vo Galatasaray ke vidime vo narednite nekolku casa ili dena :))

Snajder pred nasite vrati taka frcaat informacii deka 99% e dogovoren transferot na Snajder vo Galatasaray ke vidime vo narednite nekolku casa ili dena :))
Не верувам, неговиот агент изјави дека Снајдер може да замине само во голем клуб а сигурен сум дека со тоа мислеше на најсилните екипи од Англија, Шпанија, Италија или ПСЖ.

Ако е толку лаком само за пари тука и Интер може да искористи некој милион плус, не верувам дека некој ке даде подобра понуда од таа на Галатасај (се шпекулира за околу 15 милиони).

Нека не ве чуди, да бидеме реални, Морати е идиот за трансфер политика. На Морати му требаа години и години да му светне дека на тимот му е потребен офанзивен играч за врска, креативец. Го добивме Снајдер, кој за неколку месеци израсна во еден од најдобрите на својата позиција. А како Интер му враќа денес? Ми се гади од ваквиот однос на тимот, вака не се однесува нити Шкендија кон своите играчи. Ваква мизерна управа никад сме немале, никад. Боље Арапи да глеам на трибини, отколку оној гадот Бранка.

Мистер Морати ќе донесел квалитетна деветка. Море гонисе у курац, упропастија напад што можеби беше најкреативен во Серија А, дуо како Касано и Снајдер... можам да замислам како ќе функционираа под водство на Мур.

Снајдер :(

Примавера тимот го лапнуе на гостински терен против Ливерпул, 3-1 е моментално, единствениот гол за Интер го постигна Бенаси.

mnogu mi e milo sto snajder ke si odi zosto parite sto gi zima mu se nezasluzeni a plus toa ne saka ni namaluvanje na istata i imase edna dobra sezona vo inter nisto poveke.

mnogu mi e milo sto snajder ke si odi zosto parite sto gi zima mu se nezasluzeni a plus toa ne saka ni namaluvanje na istata i imase edna dobra sezona vo inter nisto poveke.
Сигурно ти е мило и за Станковиќ, Џонатан, Киву и остала багра што останува во Интер.

Примавера тимот го лапнуе на гостински терен против Ливерпул, 3-1 е моментално, единствениот гол за Интер го постигна Бенаси.
3-4ца играа само од првиот тим, другите беа помлади играчи. Го гледав само првото полувреме, примија 2 гола по 2 грешки на дефанзивците. Небитен натпревар беше во секој случај.

Снајдер отиде за кило семки,Кутињо и тој сакал да си оди,Астон Вила најверојатна дестинација,Алварез и тој е пред шут-карта,така да станко ке ни биде организатор на игра,он никогаш нема да не напушти !Таман мислев дека лани го допревме дното...Ах Морати крвта мајчина ...

А шо ке ни се Кутињо, Снајдер и Алварез кога и онака играме со 8 дефанзивци и 2 напаѓачи, и онака нема мсто за нив во првиот тим.

Не можам да поверувам само за сумата која послесно ја прочитав за Снајдер, 8 мил евра? За Кутињо и Алварез по 10 и со тие пари ке купиме 3-4 просечни играчи од по 5-6 милиони.

Дај боже другата година да се бориме за опстанок до последно коло.

Еј, колку глупава управа Снајдер за 8 милиони во Галатасарај, море и Кутињо, Алварез и Лонго подобро нека си идат, ако останат само ќе се упропастат.

Го чекам денот кога ќе прочитам дека сме го продале Снајдер за 8 мил. и сме го купиле Скелото за 10. И сето ова со објаснување дека преродбата продолжува.
А како што гледам нема многу да чекам. :гомце:

А шо ке ни се Кутињо, Снајдер и Алварез кога и онака играме со 8 дефанзивци и 2 напаѓачи, и онака нема мсто за нив во првиот тим.

Не можам да поверувам само за сумата која послесно ја прочитав за Снајдер, 8 мил евра? За Кутињо и Алварез по 10 и со тие пари ке купиме 3-4 просечни играчи од по 5-6 милиони.
хахаха абе Алварез го плативме 12 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom