Фан Клуб: Интер

http://www1.skysports.com/football/...rom-Lazio-to-Inter-Milan-on-a-short-term-deal

Е па ај за многу години.
Иначе Роки го зимате како слободен играч или?
Се надевам на што подолго. Ако можат на 8 години нека го потпишат.

п.с. Се надевам дека нема да го пуштите Лампард да дојде кај нас, не заслужува да ја заврши кариерата со Роки и Бориело покрај него.

Катастрофа е ова што се случува во Италија посебно ова со Милан и Интер не просек под просек се веќе.Колку толку Јуве само се држи до некое ниво Милан и Интер катастрофа Рома колку толку ја подржуват овие газдите.
Интер и овој волшебникот Бранка го дозакопа до сега имал едно успешно трансвер лето она пред триплетето од тогаш до сега катасрофа.

Догодина очекувам фудбалери од Серија Ц да носат по можност резерви.

Во Шпанија си ги зачуваа Реал и Барса во Италија не знаеја да се реформират сега пропаѓаат.

Не знам кој од вас прашуваше зашто Сантон сме го продале - ама гледајќи ги последните 2-3 утакмици на Њукасл можам да кажам дека е ова НАЈПАМЕТНИОТ потег на управата у последните 250 години !!!!!!!

пс: Да , го чекав Њукасл т12+ и може да видите во 81 што направи идиотот.

Не знам кој од вас прашуваше зашто Сантон сме го продале - ама гледајќи ги последните 2-3 утакмици на Њукасл можам да кажам дека е ова НАЈПАМЕТНИОТ потег на управата у последните 250 години !!!!!!!

пс: Да , го чекав Њукасл т12+ и може да видите во 81 што направи идиотот.

затоа и утнал.

:pos::icon_lol:

Па кога ќе ми текни дека тука ја плукаа управата за тоа што сме го продале Балотели:facepalm::facepalm:..па тоа е најпаметниот потег на столетието што можи да го изведи некоја управа..ти даваат цело богаство од 30 милиони евра за еден млад ѓуптин кој нема три грама мозок и каде воопшто не му се игра....така гратис ни џитнаа пари арапите ама Морати и Бранка за подоцна да ги искористат на Харѓа,Пацини,Нагатомо,Паломбо,Форлан,Зарате итн итн итн

551073_408556359231800_1615340076_n.jpg

Се собрала младината. Вкупно 134 години :pos:

Ќе биде јако. :D

Сеа у средина да се појачаме со некој искусен од 42 години и следната година да го правиме тренер. На еден трошок де.

Forza Inter <3

Ќе биде јако. :D

Сеа у средина да се појачаме со некој искусен од 42 години и следната година да го правиме тренер. На еден трошок де.

Forza Inter <3
Лампард ке биде замената за Снајдер, ке го реактивираме и Фиго и онака му досади само по промоции и презентазии оди.

Гледам и за продажба на Оби почна да се шпекилира. Добар почеток на новата година...

Сега уште Џиџи ДиБиаџо да се земе. Old School baby

или... се моли Интер наредниот играч што ке го земе да не биде прокелав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom