Фан Клуб: Интер

Џовинко - Половината ја продадоа за 6.5 милиони, после 1 сезона си го купија пак за 10 и нешто мил. Фактички позајмицата ги чинеше Јувентус 4 милиони, а ретко кој клуб во Италија би се согласил да прими играч а да нема ќар од него.

Никој клуб во Италија барем досега не можеше да си дозволи да купи играч до 40 милиони а Јуве немаше прилив ниту од ЛШ, за влето најавуваат поголем буџет! Понудата на Јуве за Ван Перси беше 30 милиони евра, понуда која Арсенал не ја прифати!

Освен Мартинез и Елија, сите други играчи во Јуве се дури и повеќе од она што се очекуваше од нив.

Новава Управа на Јуве досега одлично си ја врши работата.
Ajt u kurac i ti i tvojot mestacki klub !

Џовинко - Половината ја продадоа за 6.5 милиони, после 1 сезона си го купија пак за 10 и нешто мил. Фактички позајмицата ги чинеше Јувентус 4 милиони, а ретко кој клуб во Италија би се согласил да прими играч а да нема ќар од него.

Никој клуб во Италија барем досега не можеше да си дозволи да купи играч до 40 милиони а Јуве немаше прилив ниту од ЛШ, за влето најавуваат поголем буџет! Понудата на Јуве за Ван Перси беше 30 милиони евра, понуда која Арсенал не ја прифати!

Освен Мартинез и Елија, сите други играчи во Јуве се дури и повеќе од она што се очекуваше од нив.

l.gif

Тоа никој не го оспорува, управата на Јуве одлично ја врши својата работа, купува ефтино а всушност тоа им се исплати бидејќи тоа што ќе го купат им се вклопува во тимот.(Бендтнер не го рачунам тој дома не го сакаат) Но, муабетот е дека ниту Јуве а уште помалку некоја друга италијанска екипа може да се спореди на финансиски план со екипите до Англија, Шпанија, Германија или ПСЖ. Интер цело лето преговараше со Лукас, се натегаа и се ценкаа за секое ебано евро и при крајот на трансфер периодот улета ПСЖ, понудија огромна цифра и одма се знаеше дека Интер нема што да бара во овој трансфер. Не знам што ќе се случува во иднина ама ова со италијанскиве екипи не мириса добро, никогаш Интер не се довел до ова дереџе да купува играчи ко Роки и Скелото а притоа тоа да им биде максимумот... Можеби со изградбата на новиот стадион ќе тргнат некои работи но до тогаш ќе кркаме вакви бламови ко со Роки.

на Јуве за Ван Перси беше 30 милиони евра, понуда која Арсенал не ја прифати!
Ponudata za Persi beshe 8m evra, ne 30, nieden italijanski klub nema da dade tolku pari za igrac so ogromna plata, zatoa ovie dadoa smeshna ponuda bidejki so platata ke gi gorese dopolnitelno i nakaj 20m evra ke izgubea u rok od edna godina.

Za vtoroto vo pravo si, vo periodot po Del Neri, zasto i togas bese istata uprava a togas realno bea nesto nalik na Inter lani, ali so Konte se odlicni.

Ponudata za Persi beshe 8m evra, ne 30, nieden italijanski klub nema da dade tolku pari za igrac so ogromna plata, zatoa ovie dadoa smeshna ponuda bidejki so platata ke gi gorese dopolnitelno i nakaj 20m evra ke izgubea u rok od edna godina.

Za vtoroto vo pravo si, vo periodot po Del Neri, zasto i togas bese istata uprava a togas realno bea nesto nalik na Inter lani, ali so Konte se odlicni.

:facepalm: 8 mil funti bese prvata... vtorata 20 ama radi platata ne se dogovorija

:facepalm: 8 mil funti bese prvata... vtorata 25 ama radi platata ne se dogovorija
Да бе да, така е ... ве лажеле и вас комуњарите очигледно.
Се знаеше каква плата има Ван Перси и каква ќе бара, што значи немаше никаква шанса да дојде во Јуве ако они понудиле над 20, тоа и они го знаеа иначе немаше да дадат таква пародична понуда на која англичаните се смееа од 8м фунти, евра, свеедно, што мислиш, зашто ја дадоа истата ?. Тоа дека сакаа јак напаѓач да земат па ви пуштале патки Тутоспорт, 25 да дадат плус голема плата нема теорија во Италија, што значи тоа е класична лага, од 8 на 25 туку така не се рипа, него ај демек се обиделе ама не успеале, веќе видено во Италија, во Јуве он можеше да дојде само ако таа прва понуда им беше прифатена, што всушност беше и sci-fi.

Добро бе тој Морати и Бранка се ненормални значи, ненормални, абе како може Роки да го земат, се ненормално.

Ај среќна нова, кај и да идете убаво да си поминете. :)

Срекна нова година ви посакувам Интераши!!!!!Да сте ми сите живи и здрави,помалку да не нервираат Шеширот и Морати и конечно нашиот омилен клуб повторно да се врати онаму каде припаѓа - на врвот!!!

СРЕЌНА НОВА 2013 ГОДИНА ИНТЕРАШИ!!! ВИ ПОСАКУВАМ СЕ НАЈУБАВО, д аимате помалку нервози годинава, а клубот наредната година да го гледате во ЛШ!

Среќна Нова 2013 Интераши !!
Ајде во новава со неколку добри засилувања и колку-толку да се вратиме во добра константна форма.
321283_10151394462975309_44749567_n.jpg

Ајде во новава со неколку добри засилувања и колку-толку да се вратиме во добра константна форма.

Колку ти е за греота желбава не си свесен :pos:
Се мотивираш да пишеш нешто оптимистичко и инспиративно ама потсвесно знаеш дека срањето допрва ќе се случи.

Среќна нова лузери! :)

Среќа нова година Интераши и во новата да олабајте малце со порничите и повеќе да му се посветите на работните обврски...и да се надеваме дека ќе го гледаме нашиот омилен клуб во ЛШ другата сезона..ако не пак здравје пак ќе ги бодриме и ќе ссе нервираме на секоја победа и пораз:D

Точно, грешно сум разбрал. Сега ја препрочитав веста, Јуве нуделе 20 милиони фунти, и тоа заедно со бонуси.

Уште во стартот на таа сезона со Дел Нери, и Ањели и Марота изјавија дека работите нема да се променат преку ноќ. Таа Управа наследи расштиман тим, со минимум самодоверба после катастрофална сезона, со гневот на навивачите кои протестираа секој натпревар, и тоа не се променува наеднаш.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 10:25 ---
Тоа никој не го оспорува, управата на Јуве одлично ја врши својата работа, купува ефтино а всушност тоа им се исплати бидејќи тоа што ќе го купат им се вклопува во тимот.(Бендтнер не го рачунам тој дома не го сакаат) Но, муабетот е дека ниту Јуве а уште помалку некоја друга италијанска екипа може да се спореди на финансиски план со екипите до Англија, Шпанија, Германија или ПСЖ. Интер цело лето преговараше со Лукас, се натегаа и се ценкаа за секое ебано евро и при крајот на трансфер периодот улета ПСЖ, понудија огромна цифра и одма се знаеше дека Интер нема што да бара во овој трансфер. Не знам што ќе се случува во иднина ама ова со италијанскиве екипи не мириса добро, никогаш Интер не се довел до ова дереџе да купува играчи ко Роки и Скелото а притоа тоа да им биде максимумот... Можеби со изградбата на новиот стадион ќе тргнат некои работи но до тогаш ќе кркаме вакви бламови ко со Роки.
За тоа и јас се сложувам. На Италијанските Управи им е дупло потешка работата зошто имаат задача да се носат рамо до рамо со Европските клубови на финансиски план (особено со оние кои преплаќаат играчи) и да бидат конкурентни во Европските натпреварувања. Во тој случај само квалитетни младински школи ќе бидат решение,кој можеби нема да даде резултати на покус рок, но гарантирано ќе има резултати на подолг рок.

Нема место за паника... Роки е само на 6 месечна позајмица а на лето ке се доведе вистинско засилување, прв на листата е Бориело...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom