Фан Клуб: Интер

Абе нели после ланската утакмица против Наполи оној психопатон Роки имаше забрана за да му суди на Интер? Вчера он судеше во купот...

Ново име се спомнува како засилување за Интер, а тоа е Франческо Лоди. Според тоа што сум го гледа добар е во изведување слободни.
А и еве една причина зашто сакам да дојде.

Ако има срека Данкан да го напушти Интер на време ке биде играчиште! Ако остане ке се упропасти како Кутињо и Алварез.
Nema veze ova, po koj osnov Koutinjo ke bide igraciste ? Po toa deka samo u zemja gleda i nit gol primetuva nit soigraci ? Pa ete 100 shansi dobiva, dupe e, Alvarez seuste veruvam deka moze da se snajde ama Kou ne, drvce e, za vtororazredni ekipi, ke ima par ispadi ama potrebnata konstantnost za golem tim nikogas nema da ja ima, osven celosno ako ne si go smeni stilot na igra i ne zajakne malku, vaka so gledanje u zemja Espanjol e idealen za nego i takvite ko niv.

Во 1/16 финалето Интер-Клуж а доколку помине Интер во 1/8 финалето ќе игра против победникот од дуелот Тотенхем-Лион. Добро е рано ќе испаднеме и нема да се замараме за пласман во ЛШ следната сезона.:icon_lol:

Интер - Клуж / Тотенхем - Лион

Барем вториот натпревар ќе биде поинтересен и ќе видиме како ќе се носиме со Тотенхем или Лион...

Nema veze ova, po koj osnov Koutinjo ke bide igraciste ? Po toa deka samo u zemja gleda i nit gol primetuva nit soigraci ? Pa ete 100 shansi dobiva, dupe e, Alvarez seuste veruvam deka moze da se snajde ama Kou ne, drvce e, za vtororazredni ekipi, ke ima par ispadi ama potrebnata konstantnost za golem tim nikogas nema da ja ima, osven celosno ako ne si go smeni stilot na igra i ne zajakne malku, vaka so gledanje u zemja Espanjol e idealen za nego i takvite ko niv.
Па сигурно дека не може да игра Кутињо сам. Јас не го гледам проблемот во него, нити во Алварез. Еве и Снајдер не игра ништо подобро од нив.

Занети- Камбијасо-Гергањо - Нагатомо

Ова ти изгледа како среден ред? Плус во нападот го иамме и Милито со страшен пад во формата...

Види најдолу во постот ја напртавив споредбата на Мурињо со останатите. Мурињо играше со многу офанзивни играчи во стартните 11 а на нив им даваше дефанзивни задачи. Кој можеше да го замисли Ето да се врака како бек кога напаѓа противникот?

После него работите се сменија, играме со 8 дефанзивни игрчи во прв тим и од очекуваме добра игра, да имаме посед и да креираме гол шанси...

Nema veze sredniot red so igrite na Koutinjo, igrase protiv sela vo LE, nisto ne pokaza, ednostavno ne go biva za vakov golem tim, ne seuste, plus so taa konstitucija so koja se odbiva od koj stigne nisto ne prai, preferira stil na igra so gledanje u zemja i vleguva megju 100 dusi koi so duvanje go rushat. Mene ic ne me impresoniral nezavisno od toa so kogo igral u tim, za ekipi od LE ne mu treba kreativen sreden red, negovo bese da se dokazuva protiv site, nema zagarantiran status tuka, ne u prv tim nego voopsto u tim a on so nisto ne potvrduva deka go zasluzuva ovoj dres.

I ne zezaj, da go stavate Koutinjo u ista recenica so Snajdi ednostavno ne ide, so edna noga da igra Snajdi bolji e od nego ... 5 pati.

Neam nisto protiv Koutinjo, ali daleku e od ona sto mu treba na Inter, do dusha oni go imaat potrebniot materijal striktno za toj del od terenot, ali ko sto gledam, go brkaat ko kuce skitnik da e.

Aко го поминеме Клуж:icon_lol:

Ако не ги поминеме Клуж...
BESILKA.jpg

... ама сите до еден!

ова е доста добра страна за информирање во врска со интер...можеби појкето од вас ја знат..плус е и на англиски исто можи и да се извлечат информации и да се постават на фан клуб страната, пошто одамна нема нешто ново на неа

најбитно е што твојот љубен милито е у страшна форма, па шо е битно другите как играт.
Ne umaraj.
--- надополнето: 20 декември 2012 во 22:33 ---
Ако не ги поминеме Клуж...

... ама сите до еден!
Bitno bilo, LE. Nego deka e sramota od niv da bidat eliminirani, zatoa, posle Totenhem ili Lyon, sveedno, samo debakl rezultatski da ne e. Sto pomalku natprevari von Serija A tolku bolje za Inter, inaku pak ke gi gleame u LE, pogotovo ako Snajdi si otide, togas sigurno gi gledame u LE i naredna godina.

Bitno bilo, LE. Nego deka e sramota od niv da bidat eliminirani, zatoa, posle Totenhem ili Lyon, sveedno, samo debakl rezultatski da ne e. Sto pomalku natprevari von Serija A tolku bolje za Inter, inaku pak ke gi gleame u LE, pogotovo ako Snajdi si otide, togas sigurno gi gledame u LE i naredna godina.

Е па тоа и јас велам, срамот ќе е голем доколку испаднат од Клуж, а додека со Лион/Тотенхем ќе биде друга приказна и ќе видиме колку ќе загризат за освојување на ЛЕ.
Оваа година највероватно ќе се задоволиме со Купот на Италија...

Доколку замине Снајди (а на добар пат е) читав за Арда Туран од Атлетико Мадрид би можел да биде донесен за 20милиони евра. Бомба играч, а колку е точно дека сме заинтересирани ќе видиме во јануари. :)

Nema veze sredniot red so igrite na Koutinjo, igrase protiv sela vo LE, nisto ne pokaza, ednostavno ne go biva za vakov golem tim, ne seuste, plus so taa konstitucija so koja se odbiva od koj stigne nisto ne prai, preferira stil na igra so gledanje u zemja i vleguva megju 100 dusi koi so duvanje go rushat. Mene ic ne me impresoniral nezavisno od toa so kogo igral u tim, za ekipi od LE ne mu treba kreativen sreden red, negovo bese da se dokazuva protiv site, nema zagarantiran status tuka, ne u prv tim nego voopsto u tim a on so nisto ne potvrduva deka go zasluzuva ovoj dres.

I ne zezaj, da go stavate Koutinjo u ista recenica so Snajdi ednostavno ne ide, so edna noga da igra Snajdi bolji e od nego ... 5 pati.

Neam nisto protiv Koutinjo, ali daleku e od ona sto mu treba na Inter, do dusha oni go imaat potrebniot materijal striktno za toj del od terenot, ali ko sto gledam, go brkaat ko kuce skitnik da e.
Не се разбираме... Снајдер е докажан играч кој постигна многу со Интер и беше многу корисен за успесите на тимот. Светска калса играч значи каси над Кутињо. НО каде е тој Снајдер овие 2 сезони? И кога не е повреден не покажа ништо. Кога ке слушнам дека во некоја формација немало простор за Снајдер.. па тоа е смешно, како може да нема место за таков играч во стартни 11. Снајдер не може да биде проблем, тој треба да биде само оружје плус во тимот.

Значи не е проблемот во Снајдер нити во Кутоњо или Алварез.

И Јувентус игра слична формација како Интер со 3 во одбрана и нема којзнае како тим, барем според имињата. Сепак во среден ред има играчи кои знаат да одиграат и офанзивно, можат да повлечат и да направат акција но имат и многу дефанзивни задачи. Видал се "истури" од давање голови, Маркисо исто така е универзален играч кој може да се снајде на секоја позиција. Па така до израз ке дојде и Пирло, ке има повеќе простор за напаѓачите.

Затоа Јувентус има игра и има резултати. А ние додека се надеваме дека со среден ред со Камбијасо, Занети и Гергањо ке освоиме скудето ке се изначекаме. И Меси да дојде сам не може ништо.

Јас мислам дека некои играчи имаат толку големо влијание во тимот што повеќе се гледа за нивните лични интереси одколку за клубот. Или Страмачиони нема храброст да ги седне на клупа и да проба со свежа крв и малку поофанзивно играчи. А вака, не гледам никаква разлика од играта на Раниери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom