Фан Клуб: Интер

Jako e videovo, ne e od nego napraveno postaro e, ima poenta i smesno e, ako si interash ke go razberes bez problem :D

Мило ми е ако ве насмеав ама штета што не е од мене немам време за вакив гиф анимации ама јаки се морам да признам. Иако не сум интераш знам зошто е :)

позз момци

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 11 Alvarez; 99 Cassano, 8 Palacio, 22 Milito.
Subs
: 27 Belec, 77 Di Gennaro, 6 Silvestre, 17 Mariga, 24 Benassi, 26 Chivu, 31 Pereira, 42 Jonathan, 82 Bessa, 88 Livaja.
Coach: Andrea Stramaccioni.

Тешко иде. Играчиве на Џенова максимално мотивирани да го импресионираат нивниот иден клуб.

Мизерија х100
Појма немаме....
Средниов ред :tapp: :facepalm:... Снајдер не чини а овие во ред се...МОРЕ МАМИЦАТА И НА БРАНКА И МОРАТИ И СИТЕ
Па Манчини кога беше тренер во среден ред со Занети,Камби,Виеира и Станкович како АМЦ правевме повеќе шанси од овие скапнициве денес....
МИЛИТО ОДИ СИ, ПЕНЗИОНИРАЈ СЕ што сакаш прави....ДУХ...не се состави со топката цело полувреме....
Алварез се повредува и излегува а цел стадион му свири...дебили...не дека беше нешто добар ама бар нешто правеше (макар и грешки) за разлика од другиве кои не ги ни видов цело полувреме....
Ако Јануари не се земе замена за Милито и не се врати Снајдер оваа сезона не ги гледам повеќе....
АЈТ У ПМ СЕА....
Ќе речев ишала е да изгубиме, ама толку се мизерни овие Џенова што и да е намесстена не можат да не победат

Со раниери бевме по креативни, сезонава ке биде пропаст изгледа. Дај барем нека дадат еден гол

Ќе му каже некој на страма дека не иде со овие играчи, или мислите ќе примети сам?
--- надополнето: 22 декември 2012 во 14:01 ---
Ете така... Тешко беше да се прогнозира...

Освен ако не ни свирнат непостоечки пенал нема начин како да израмниме, а и не сакам да израмниме, овие гомна не заслужуваат денес ниту бод, треба дури и ФИЦГ да им одземе некој бод за ваквата игра. Покретенски Интер немам гледано ни во времето на Раниери, ти ебам и Страма и Морати и Бранки и шешири и све.
Едит: 1-1 АБЕ МАМАТА У ПИЧКА ЗА КОЈ КУР ИЗРАМНИЈА, ЗА КОЈ???? Им скинаа три бода на гостите.
--- надополнето: 22 декември 2012 во 14:14 ---
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Oд каде искочи овој Ливада бе... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Од следната утакмица ќе почнел нов начин на шутирање да брендира, а тоа е да биде влезен внатре во гол и да го промаши голот. :icon_lol:

ПЛАТЕНИЦИ !!!!!!!!!!!!!
ПЛАТЕНИЦИ !!!!!!!!!!!!!
ПЛАТЕНИЦИ !!!!!!!!!!!!!
ПЛАТЕНИЦИ !!!!!!!!!!!!!
ПЛАТЕНИЦИ !!!!!!!!!!!!!

толку !

И пак Снајдер нека не игра,и пак Коутињо нека не игра,и пак Паласио и Милито нека дремат цела утакмица на терен,а врска немаат,и пак Ранокија нека се окривува сам себе за голот,и пак Страма нека го рамнат со Мурињо,и пак Морати нека не купува играчи,а нека го продава бедемот на екипата по смешна цена.
ЈАД БЕДА И ОЧАЈ !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom