Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е, зашто ова е у принцип 3421, или 3412, нит Касано нит Паласио играат ко класични крила, а во таков систем Алварез е идеален ама иди седни некој од триово напред на клупа, иако сум за сега да игра Алварез на сметка на Паласио.Рики ништо не прави во овој состав за жал... не е во ниедна комбинација, само ако има среќа да му се отвори простор 5-6 утакмици и да се разигра во истите. Иначе на лето ќе го дадеме некаде и тоа е тоа.
Во право бев за бугарската застава, значи нема врска тоа со CN, а овие го чачнаа и банеров на Темплари, али испиле само неколку повратни у фаца и тоа било тоа.
Kurir ...
Е тоа де. Имаме формација која растура во моментов, а Рики не е дел од неа. Башка не е ни на список за ЛЕ па нема кога да игра и да се наметне.Е, зашто ова е у принцип 3421, или 3412, нит Касано нит Паласио играат ко класични крила, а во таков систем Алварез е идеален ама иди седни некој од триово напред на клупа, иако сум за сега да игра Алварез на сметка на Паласио.