Фан Клуб: Интер

Аусилио бил во Англија, мисија ... Балотели. :eek:
Дефинитивно имало клаузула при продажбата за можност повторно да биде купен од Интер, со оглед на проблемите кој ги има со Манчини и со оглед на лошата форма во дресот на Сити, проблемите што ги предизвикува и големата конкуренција напред, постојат големи шанси повторно да го видиме во дресот на Интер.

Идеален е за замена на Милито во иднина, али само под услов да си го среди карактерот, а тоа ич не е загарантирано.

Мoжен состав со Аталанта

screenshot20121108at903.png

Па горе доле овој состав е одличен, Рики го имаме на клупата, значи ќе има освежување за средниот ред, само одбраната е апла ранлива, таму не смееме да имаме некој проблем зашо гадно го наебавме.

Рики ништо не прави во овој состав за жал... не е во ниедна комбинација, само ако има среќа да му се отвори простор 5-6 утакмици и да се разигра во истите. Иначе на лето ќе го дадеме некаде и тоа е тоа.

Ете му сеа шанса кога имаме многу повредени, сеа гарант ќе влезе од клупата. Мене муабетот ми беше дека нема составов да е оштетен премногу со последните повреди што не задесија, ќе се пополнат дупките горе доле, едино Силвестре квари просек. Место еден од Ранокија-Самуел иде Камби, а во средина се отвора место за Гуарин, а како прва измена за некој напаѓач најверојатно ќе биде Рики.

Рики ништо не прави во овој состав за жал... не е во ниедна комбинација, само ако има среќа да му се отвори простор 5-6 утакмици и да се разигра во истите. Иначе на лето ќе го дадеме некаде и тоа е тоа.
Е, зашто ова е у принцип 3421, или 3412, нит Касано нит Паласио играат ко класични крила, а во таков систем Алварез е идеален ама иди седни некој од триово напред на клупа, иако сум за сега да игра Алварез на сметка на Паласио.
Ми се свиѓа оваа формација, играчите конечно се адаптираа на замислите на Страмачиони а и обратно, он се адаптираше на овој Интер, очекувам тежок меч но и позитивен одговор и на овој предизвик, кога можеа против Јуве каде беа искинати од судијата, можат со све да се носат во Италија сезонава, само судиите да не ги ништат.

Сеа Снајди коа ќе се врати, мммм милина ќе биде, он ќе игра позади Милито и Паласио/Касано, а со тоа добиваме и апла квалитет на клупа, што значи во секој момент имаме свеж играч за во нападот. Едвај чекам да се врати снајперот, му ебам жената. :icon_lol:

Балотели ? Зошто да не :D.Инаку во анализите мое мислење е дека Алварез не може да се вклопи ама баш во никоја формација , некако со него многу бавен и млитав напад добиваме па и Камбијасо кога би играл на негова позиција е подобар отколку тој , Камби е чудо чоек ( сите позиции го смена). Е сегааа... Снајдер.. мора Страма добро да размисли како ќе го конципира нападот а најдобро му е да биде Снајдер зад Милито и Касано(Паласио) или пак Снајдер зад овие тројца заедно во прв тим. Баш ме интересира како ќе функционираат овие две формации.

Во право бев за бугарската застава, значи нема врска тоа со CN, а овие го чачнаа и банеров на Темплари, али испиле само неколку повратни у фаца и тоа било тоа.

зборував со двајца Срби кои се дел од Забрањени и биле на трибина,ми викаат монголците биле дојдени само за провокации,ништо повеќе,па морало да се реагира.
Сакале и главни на трибина да бидат,ама првата екипа на CN не им дозволила и ги смирила во секунда.

Е, зашто ова е у принцип 3421, или 3412, нит Касано нит Паласио играат ко класични крила, а во таков систем Алварез е идеален ама иди седни некој од триово напред на клупа, иако сум за сега да игра Алварез на сметка на Паласио.
Е тоа де. Имаме формација која растура во моментов, а Рики не е дел од неа. Башка не е ни на список за ЛЕ па нема кога да игра и да се наметне.

За Снајдер, Јоланта се жалеше во стилот: „разбирам да му забранат да коментира, ама зошто му забрануваат да навива?“ Значи, забрането му е дури и Forza Ragazzi пораки да пишува. Јас не можам да го разберам ова, убаво ја подигаа атмосферата кај фановите и Снајдер и Хуан мислам дека редовно пишува слични пораки...

За Балотели, не ме заебавајте, поголема е веројатноста да те погоди гром 12 пати по ред отколку Балотели да се опамети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom