Фан Клуб: Интер

Не знам зошто не го зедовме Гансо , сега видов преминал во Сао Пауло за 9м евра.Можеби беше тапа минатата сезона ама има квалитет :unsure:

Poarno ce gledame na strimovi na sopcast ovie rusite so gjam slika gi pustaat I ic ne secka plus gjam e slikata I na plazma a kako ekstra bonus ne gi slusam komentatorite na telma vrska si nemaat od komentiranje a I nekako telma nema nekoja gjam slika
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 11:20 ---
Koga sme kaj transferite odma bi gi menjal snajder za cavani I toa so nasa doplata od 15 mil
I taka vo ovaa formacija nema mesto za snajder a cavani bi se smestil odlicno

Не знам зошто не го зедовме Гансо , сега видов преминал во Сао Пауло за 9м евра.Можеби беше тапа минатата сезона ама има квалитет :unsure:

Со оглед на тоа што се вртеа 40 милионски суми од 315 клубови,а стигнал до 9 милиони.... Strange,mm?

Дојде викендот кога ќе има промени на врвот на табелата у СеријаА. :icon_lol:

Касано интериста бил уште одамна. :icon_lol: Бил на проба у Интер, пред да прејде у Бари.
0%200%200%200%200%200casano.jpg

Многу повредени играчи имаме..Ранокиа, Самуел, Киву, Снајдер, Оби, Мудингаи.
Се жалеле на ситни повреди Гаргано и Камби, ама валда ќе стегнат заби и ќе играат во Недела против Аталанта. Ако неможе да се игра со 3ца централни, подобро е да се игра со 4ца во одбрана и цврст среден ред, многу тешко ќе биде со Аталанта, последните 5 утакмици на гости кај нив, 3нерешени 1пораз и 1победа.

Со мало закаснување да ви ја доловам атмосферата во Белград.

Отидов приватно со 2ца интераши и еден гробар , се до почетокот на утакмицата имаше прошетки низ градот и по некој роштиљ.Срека имаме познаник од Белград што не однесе до ЈНА и не врати (дека такси за странци цепат многу) е сега , местата ни беа перверзија жива. 10ти ред 8 мо седиште,, Паласио додека се загреваше можевме за реп да го фатиме :pos: .. сите фудбалери ни беа близу па незнаеш далли да ја пратиш утакмицата или да го зјапаш Занети.

Само тапа делот е што навивачките предиспозиции кон Интер на таа утакмица беа лимитирани, но Јужна трибина театарска атмосфера. Сите станати гледаат фудбал, нит навивање нит ништо. Само управата ја отеруваа у курац на секој 2 мин (дека беа над нас).Видов имаше мал инцидент кај што беа навивачите на Интер но ништо страшно.
Најмногу впечаток во живо ми остави Гуарин,, ебати ѕверот ебати. 2 метра машина да ти е страв да го гледаш.. Занети и Камбиасо со спортски поздрав до сите навивачи на крајот на утакмицата.. ко што би рекол Бранче ,прави фудбалски џентлмени :)

Нареден пат во Милано за да можеме на раат да навиваме :)

Незнам што сака Снајдер, не бил задоволен со договорот? Зема 6милиони плата а нема одиграно 1 цела сезона во 3 години, под 15 утакмици во сезона, со 3-4 асистенции и 2-3 гола. Најдобро ќе биде да се продаде додека има цена, и да се земат 2 играчи, еден централен во одбрана дека најмногу проблеми имаме таму со повреди, и еден напаѓач како замена за Милито. На местото од Снајдер да се форсира Алварез и Кутињо, треба да добијат шанса 2цата, иначе еден сигурно заминува на лето, плус Алварез може да игра и поназад, во формација 4-4-2 е корисен, или 3-5-2.

Занети и Камби прави џентлмени на фудбалската игра. :LOL:

Ве прашав еднаш и уште еднаш ке ве прашам... кај го гледате Снајдер во овој тим? Мислам дека во Јануари ке биде жртва на транзицијата освен ако Страма не почне да го ротира составот, мислам тактички. Наместо со 3ца во средина да игра до 2ца ДМЦ. Касано-Снајдер-Паласио и напред Милито... звучи јако но преофанзивно, нема да има подршка одбраната. Сакам од се срце да се имплементира во новиот состав ама ми мириса на трансфер во Јануар.

Na Snajder ne mu e zabraneto da koristi twitter, nego zabraneto mu e da postira bilo shto vo vrska so Inter. Primer, non stop objavuvashe deka se oporavuva od povredata i deka ushte malce i ke igra, so shto avtomatski od Juve znaea deka nema da igra, isto taka stava sliki od soblekuvalna pred mechevi, stava sliki od patuvanja, ova ona... Znachi toj ako odi po diskoteki i klubovi i neshto treto, ako saka i emisija neka snima, megjutoa zabrana ima za profesijata i za Inter da tvita. Isto i drugite dobile kazni shto tvitat raboti povrzani so i/ili za Inter. I so pravo.

Druga rabota: Sneijder < Balo :D

p.s. me poseti ova na serijata Dream Team, koga toj mladinecot davajki intervju po telefon si kazhuva deka za sledniot natprevar nema da igrat 3 prvo timci poradi povreda, i ovoj eden povreden dur go slusha vo radio, trcha do negovata soba (posho vo hotel bea cel tim) i mu go zema telefonot i mu go zatvora odma, t.e. go prekinuva intervjuto... E isto vaka debilksi i Snajder beshe... da mu ebam toa shupakot...

Комши, утре со шо состав ќе играте? Ќе тепате?
2.20 убав коеф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom