Фан Клуб: Интер

Уште една тактички перфектно одиграна утакмица од Страма, прво ги остави Партизан, Интер без шанса за гол, и сам беше свесен дека на балканциве толку им треба, едно полувреме, во второ рутина, тогаш тргна по гол, и пресинг на половина на Партизан правеа, едноставно кристално јасно беше како го игра мечов, уште во 15та-20та минута на грејтов од кгн у Мондано му реков икс у два е милион %. Во второ Камби се преферли на стоперска позиција, и се играше 352 со Переира и Занети бочно, Паласио .напред на сметка на Нагатомо кој излезе

Гуарин е цар, ѕвер од играч, ваков припитомен не смее да мрда од првиов тим, и Паласио покажа дека е одлично засилување во пакет со Ханданович :vozbud: и Касано. Исто и Переира имаше солидна утакмица, Партизан заслужија гол ради шансите што ги имаа, ваков избор на одбрана мислам дека за прв пат се тераше сезонава и за очекување беше дека ќе има пропусти.

Следни Аталанта, многу незгодно гостување за Интер.

Иначе го чекам Syn со еден пост од тие неговите "Дугачките", тастатура сега дома сигурно му плаче знае што ја чека. И сеа ми текна зашо он нема твитер, кај може да склопи пост од 140 карактери. Само вовед му е 140ка. JK man :pipi:

Едит: Еј ме заеба. Очекував нешто подугачко :LOL:

Уште една тактички перфектно одиграна утакмица од Страма, прво ги остави Партизан, Интер без шанса за гол, и сам беше свесен дека на балканциве толку им треба, едно полувреме, во второ рутина, тогаш тргна по гол, и пресинг на половина на Партизан правеа, едноставно кристално јасно беше како го игра мечов, уште во 15та-20та минута на грејтов од кгн у Мондано му реков икс у два е милион %. Во второ Камби се преферли на стоперска позиција, и се играше 352 со Переира и Занети бочно, Паласио .напред на сметка на Нагатомо кој излезе

Гуарин е цар, ѕвер од играч, ваков припитомен не смее да мрда од првиов тим, и Паласио покажа дека е одлично засилување во пакет со Ханданович :vozbud: и Касано. Исто и Переира имаше солидна утакмица, Партизан заслужија гол ради шансите што ги имаа, ваков избор на одбрана мислам дека за прв пат се тераше сезонава и за очекување беше дека ќе има пропусти.

Следни Аталанта, многу незгодно гостување за Интер.
Едно време како да завележав дека Гергањо играше стопер,а Камби средина?

Ne veruvam deka ke se razvie vo dobar igrac , koga se izvrsi zamenata jasno se gledase reakcijata na Strama deka e razocaran od negoviot nastap.Koga veke sme kaj mladite najmnogu ocekuvam od Luca Garritano
Гаритано најмлаце два пати е послаб од Ливаја во младинските натпревари, така да он да се развие во подобар играч од него, шансите се помали...

Ливаја не е класичен напаѓач, него тоа го играат постојано, скокот од Примавера во прв тим е голем, не се очекува од него ништо оваа и следната сезона, веќе потоа ќе мора да покажува нешто.

Иначе го чекам Syn со еден пост од тие неговите "Дугачките", тастатура сега дома сигурно му плаче знае што ја чека. И сеа ми текна зашо он нема твитер, кај може да склопи пост од 140 карактери. Само вовед му е 140ка. JK man :pipi:

Едит: Еј ме заеба. Очекував нешто подугачко :LOL:
Абе, кој ти беше стариот ник ? Поим неам кој си. :D
Иначе дугачок пост на следечо дерби, со Милан.

68455_380830041994352_1666276856_n.jpg

:cuc:

Сеа Венгер ќе сака да ги купи заради монткиве... :pos:

Едно време како да завележав дека Гергањо играше стопер,а Камби средина?
Се враќаше поназад нешто у стил на Камби кога се почиња акција али прво играше со 4ца назад, во второ после излегувањето на Нагатомо со 3ца. Не е ни битно, реков, прво одеа на тоа Партизан да се истрошат со оглед на капацитетот на секоја екс ју екипа, 451 дефанзивна формација. Далеку подобро за тимот беше ваквиот пристап со оглед дека за 3 дена имаа тежок меч отколку да се трошат во двете полувремиња, поготово ако примеа гол во прво во ситуација кога би нападнале од старт.

Гаритано најмлаце два пати е послаб од Ливаја во младинските натпревари, така да он да се развие во подобар играч од него, шансите се помали...

Ливаја не е класичен напаѓач, него тоа го играат постојано, скокот од Примавера во прв тим е голем, не се очекува од него ништо оваа и следната сезона, веќе потоа ќе мора да покажува нешто.

Ne znam dali go imas gledano Garitano ama rastura za U19 :)

Абе, кој ти беше стариот ник ? Поим неам кој си. :D
Иначе дугачок пост на следечо дерби, со Милан.

Schwimmer ми беше до пред некое време, али не бев активен. Со мурињо коа газевме знаев да пишам по некој пост, али нишо спешл. Коа дојде Бенитез со руменилото не пишував у знак на протест и бевме очај, и пред некое време ми текна абе чек да пишам може до мене да е, и стварно тргна работава, 10 победи у низа. Па нема да се сопрам со постови сеа :P
Иначе за постовите сериозен бев, а видам дека си пишал одма влагам да прочитам. Онака бе, ќеиф ми е, се осеќам после дека нешто корисно сум напраил. Истото она чувство коа у основно ќе ја имаш прочитано лектирата :LOL:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Овој комиков Касано би го оставил у тимов дур не умре,, да одржава морал константно на високо ниво, ова е ко оној дворскиот шут што секое друштво го има, колку и да ти е тиња состојба, дал дома проблеми или работа, факс, школо, сеедно, кога искачаш и го глеаш типов ко појава, забораваш на Се и тераш даље.

664548_10151277171173322_1441178129_o.jpg

Какво играчиште добивме во Гуарин...добро и во Паласио,Ханда и Касано :P

Переира сеуште не покажува ништо,ипак не игра на неговата природна позиција,а Силвестре и Џонатан на клоци од Интер...одма.

Ne znam dali go imas gledano Garitano ama rastura za U19 :)
Сезонава послабо, т.е. 2-3 утакмици само, не знам ти дали го гледаш или следиш на inter.it... На последнава со Дортмунд, изгубен, освен мислам дека он асистираше за голот на Белони(кој 2-3 пати влезе одлично, има добар осет и игра без топка), ништо не направи. Лани исто беше доста слаб...

Сепак, уште се млади, до крајот од сезоната може да екплодираат, но не ме импресионира Гаритано многу, ептен ми е „селски“ играч со брзина и ништо повеќе...

Вака така 10 у серија на гостински терен, нека се множат само. Следна е Аталанта на гости, доста незгоден противник за Интер али верувам во победа таму и продолжување на одличната серија.
П.с. Снајдер ќе игра во недела или од следен викенд се враќа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom