Фан Клуб: Интер

Сеа со Партизан и Хуан на клупа да не се повреди (пу,пу скраја да е).

Мислам дека Бјанкети ќе игра од почеток против Партизан.

Кој сака нека игра, Силвестре и уште некој.

2 недели пауза и за двајцата, ако се игра со 3ца назад Камби сигурно ќе игра таму, сега Оби може да добие шанса на своја природна позиција а и Снајди се очекува да се врати овој период. Тука е и опцијата со 4ца назад така да донт вори, би хепи, Силвестре не е до тој степен лош ко што се покажува сега ама психички е убер лабилен и таму е најголемиот проблем. Можеше Страма да се справи со Гуарин, ќе може и со овој ебаго, сеа или никад е ова за него, ако не наредно лето фајронт.

Знам лани го зборевме, ми се чини stefan-kobe свршаваше на него...

:drk: Думбија. :D
Абе лани од што бевме очајни во стање бев да дркам и на Мазнов. Добар е овој Думбија не е лош напаѓач али годинава не е во ланската форма, т.е. не е ни бледа сенка, пратам од време на време руско првенство и иам забележано голем пад на формата.

За повредиве на Рано и Самуел мислам дека не треба премногу да се грижиме бидеќи не се долгорочни, се враќаат набрзо и двајцата.
Одбранава може стандард да си остане со тројца позади со тоа што Камби ќе оди како централен а во средина ќе се отвори место за Гуарин. Апла ја сакам оваа формација со Камби во централната тројка, само во нормални услови кога се здрави Ранокија и Самуел не е изводливо да игра Камби таму бидејќи греота е да се растура таа тројка позади која е фантастична сезонава.

Интеееееееееееееееееер, Интеееееееееееееееееееер !!!
:свиркам:

Овај Моџи изгорен сум да му ја видам фацата кога го гледаше натпреварот и на крајот од утакмицата..сигурно шеќерот му се кренал и отишол на болница...болно старчиште да сиеби веко

Јас сакам да ја видам реакцијата на Конте местачот , воопшто не го покажаа во кадар за разлика од мечот со Катанија.
Баш сакав да го цитирам Џони и да му го пишам истово. Пошо ја има таа одвратната фаца, кога ќе тепа како да се сити на противникот, а јас такви луѓе не можам да поднесувам и баш ми е мака што не му го дадоа суратот у кадар, да видам како се лигави таму на тоа стаклото.

Баш сакав да го цитирам Џони и да му го пишам истово. Пошо ја има таа одвратната фаца, кога ќе тепа како да се сити на противникот, а јас такви луѓе не можам да поднесувам и баш ми е мака што не му го дадоа суратот у кадар, да видам како се лигави таму на тоа стаклото.

Како се радуваше за победата над Катанија , лигуш прав .

Како се радуваше за победата над Катанија , лигуш прав .
Лани на една прес конференција почна да плаче, мислам дека против Парма играа и ги оштетија тогаш и почна да се лигави на прес конференцијата, бар така мене ми се виде. Како и да е многу ме нервира и сакам и во Милано да го помочаме таман он ќе биде на клупата на Јуве тогаш. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom