Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам лани го зборевме, ми се чини stefan-kobe свршаваше на него...
Баш сакав да го цитирам Џони и да му го пишам истово. Пошо ја има таа одвратната фаца, кога ќе тепа како да се сити на противникот, а јас такви луѓе не можам да поднесувам и баш ми е мака што не му го дадоа суратот у кадар, да видам како се лигави таму на тоа стаклото.Јас сакам да ја видам реакцијата на Конте местачот , воопшто не го покажаа во кадар за разлика од мечот со Катанија.
Баш сакав да го цитирам Џони и да му го пишам истово. Пошо ја има таа одвратната фаца, кога ќе тепа како да се сити на противникот, а јас такви луѓе не можам да поднесувам и баш ми е мака што не му го дадоа суратот у кадар, да видам како се лигави таму на тоа стаклото.
Лани на една прес конференција почна да плаче, мислам дека против Парма играа и ги оштетија тогаш и почна да се лигави на прес конференцијата, бар така мене ми се виде. Како и да е многу ме нервира и сакам и во Милано да го помочаме таман он ќе биде на клупата на Јуве тогаш.Како се радуваше за победата над Катанија , лигуш прав .