Фан Клуб: Интер

Ништо серизоно со Снајдер бе,дури и со Фиорентина би требало да се врати.

Ужас, јад, беда, очај, шлајм... Да ти се намочам и во победа и во се со ваква игра. Против факинг Киево игравме, да игравме со некој појак гол не дававме сигурно. Срамота за еден гигант како Интер да игра вака, со ваква клошарска формација без никаква убавина во фудбалот. Единствено кога се врати Занети ко бек а Гаргањо кога играше на негово место се раздвижи малце играта, а тоа вроди со плод и водство од 0-2.

Касано ееј, каков играч добивме, трубев јас уште летоска дека ги ограбивме комшиките а пола и повеќе тврдеа дека сме добиле само инвалид кој игра со срцева маана. Камби исто беше добар денес, Переира исто добар, Нагатомо само асистенцијата, нишо повеќе. Гуарин не знам што се случува со него ама дрво е во последните неколку утакмици...
големите екипи победуваат и кога играат лошо, а пошто интер е голема екипа, нормално е да победи и во таква игра!!! допрва му иди времето на овој тим, така да, честитки!!!

големите екипи победуваат и кога играат лошо, а пошто интер е голема екипа, нормално е да победи и во таква игра!!! допрва му иди времето на овој тим, така да, честитки!!!
Се е тоа океј, ама ајде една-две утакмици да играме лошо, ама ние веќе 5-6 утакмици ги играме очајно!
Инаку Снајдер тешко да се врати со Виола, истегната задна ложа не е наивна повреда, не е ни сериозна али мислам дека ептен тешко да игра Снајди во недела.

За со Фиорентина нема шанси да се врати Снајдер, ваљда ке биде спремен за дербито нареден викенд со Милан:)

За со Фиорентина нема шанси да се врати Снајдер, би требало да биде спремен за дербито нареден викенд со Милан:)

Па не се повреди толку сериозно,ајде ке видиме до другата недела.И не е битно толку за со Фиорентина,добра е таа формација 4-4-2 со Алварез и Кутињо во прва,ама Страма нема шанси двајцата да ги пушти... а Паласио бе кога се враќа поточно,или колку му е сериозна повредата?

Антонио Касано: “Голот? Битно е што освоивме три бода за
да ја вратиме довербата бидејќи на натпреварот со Сиена
немавме среќа.Тука се чуствувам одлично, атмосферата е
многу добра.Новата формација? Не е битно дали играме со
формација 3-3-3, 4-4-4. или 5-5-5, битно е тимот секогаш
да победува.“

Хавиер Занети: “Мило ми е што се вративме, ова беше
многу важна победа, победа која ни ја врати довербата.
Сакам да продолжиме вака.“

Алваро Переира: “Го посветувам голот на тимот кој се
бореше цел натпревар, на моето семејство и на сите тие
кои ме сакаат.“

Кога игра Касано играта е многу потечна, можеби е моментално далеку подобар од Снајдер на таа позиција кога игра место него.
Хуан е звер, ќе го биде, знае да се постави, има сила за дуел, и размислува како да игра, не е како Нагатомо, само да трча. :)

Тешко издвоена победа, но сеуште не сум ни малу задоволен од играта што ја прикажуваме оваа година.

Инаку ја изиграв утакмицава на ливче со точен резултат 0:2 @ 9.80 коеф. и лапнав некое денарче :D

Гледав само до 20та минута, и што да се каже, само будала ќе игра формација што не ја вежбале ни на тренинг, среќа се погоди Киево и дадовме гол од офсајд...

Знаете дека гледам по 2-3 утакмици истовремено, па ја пратев и Наполи со Лацио, веднаш се забележува разлика во поставеност и уиграност на формација, особено во задната линија, каде што се гледа како не се навикнати да ја рашират играта и создаваат играч помалку на терен наместо вишок....

И не знам како е можно само кај нас да се поминува средниот ред со само еден пас и веднаш да се стигне до одбраната, како на шах да се скокнат пиуните и да се е*е кралицата во два потега...

Браво за младите...

Тешко издвоена победа, но сеуште не сум ни малу задоволен од играта што ја прикажуваме оваа година.

Инаку ја изиграв утакмицава на ливче со точен резултат 0:2 @ 9.80 коеф. и лапнав некое денарче :D
Јас ја имав сингл на 800 ден 2ка беше 2,55 коеф во спорт лајф во билтен и гледам на ливче 2,35.

Зедов некој денар и јас и што е најважно на Интер :P

Јас ја имав сингл на 800 ден 2ка беше 2,55 коеф во спорт лајф во билтен и гледам на ливче 2,35.

Зедов некој денар и јас и што е најважно на Интер :P

Таман сега имаш пари за армата дуксер :pos:

Знаете дека гледам по 2-3 утакмици истовремено, па ја пратев и Наполи со Лацио

2h3u0jn.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom