Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
големите екипи победуваат и кога играат лошо, а пошто интер е голема екипа, нормално е да победи и во таква игра!!! допрва му иди времето на овој тим, така да, честитки!!!Ужас, јад, беда, очај, шлајм... Да ти се намочам и во победа и во се со ваква игра. Против факинг Киево игравме, да игравме со некој појак гол не дававме сигурно. Срамота за еден гигант како Интер да игра вака, со ваква клошарска формација без никаква убавина во фудбалот. Единствено кога се врати Занети ко бек а Гаргањо кога играше на негово место се раздвижи малце играта, а тоа вроди со плод и водство од 0-2.
Касано ееј, каков играч добивме, трубев јас уште летоска дека ги ограбивме комшиките а пола и повеќе тврдеа дека сме добиле само инвалид кој игра со срцева маана. Камби исто беше добар денес, Переира исто добар, Нагатомо само асистенцијата, нишо повеќе. Гуарин не знам што се случува со него ама дрво е во последните неколку утакмици...
Се е тоа океј, ама ајде една-две утакмици да играме лошо, ама ние веќе 5-6 утакмици ги играме очајно!големите екипи победуваат и кога играат лошо, а пошто интер е голема екипа, нормално е да победи и во таква игра!!! допрва му иди времето на овој тим, така да, честитки!!!
За со Фиорентина нема шанси да се врати Снајдер, би требало да биде спремен за дербито нареден викенд со Милан![]()
Јас ја имав сингл на 800 ден 2ка беше 2,55 коеф во спорт лајф во билтен и гледам на ливче 2,35.Тешко издвоена победа, но сеуште не сум ни малу задоволен од играта што ја прикажуваме оваа година.
Инаку ја изиграв утакмицава на ливче со точен резултат 0:2 @ 9.80 коеф. и лапнав некое денарче![]()
Јас ја имав сингл на 800 ден 2ка беше 2,55 коеф во спорт лајф во билтен и гледам на ливче 2,35.
Зедов некој денар и јас и што е најважно на Интер![]()
Знаете дека гледам по 2-3 утакмици истовремено, па ја пратев и Наполи со Лацио