Фан Клуб: Интер

Шо друго може да очекуваш од навивач на Јувентус:tapp: .

Ке го гледам купов чисто ради како ке изиграат младиве и новите играчи (силвестре и паласио) , иначе чисто информативно... овој куп го викаат дека е многу баксузен лани го освоивме и воала квалификации за лига европа :pos: ,, оваа година се молам да го освои некој од дирекните конкуренти. :icon_lol:

Inter: Handanovic; Jonathan, Ranocchia, Chivu, Mbaye, Cambiasso, Guarin, Zanetti, Coutinho, Palacio, Milito.
Facilities: 12 Castellazzi, Silvestre 6, 24 Benassi, 28 Pasa, 44 Bianchetti, 45 Strong, 46 Del Piero, 55 Nagatomo, 81 Longo.

Coach: Andrea Stramaccioni

Стрим има на http://www.sportlemon.tv/
http://www.rojadirecta.me/

Ovoj Lucio praten u Juve samo za sabotaza :D
Palacio ne e tolku tapa kolku kritiki mu udrivte, dodusa ima vreme ke se vidi

Не знае човек кај да пише:icon_mrgr:
Лусио почна поштено да ги саботира Јувентус.

Ако дојде криза, кај да е Занети и напад ќе игра, а овие изгледа се спремаат за тоа.:eek:
У глобала, лесно добиен меч против Јуве, мен оф д меч Лусио.:D

Дибро одигравме, заслужена победа. Јувентус направи неколкку добри шанси но тимот не е доволно уигран посебно одбраната.
Сепак да бидеме реални, Јувентус играше со втор тим без Пирло, Бонучи, Киелини, Вучинич, Маркизио...

Играч на натпреварот е дефинитивно Гуарин.

Тое ние ќе си се радуваме вака на пријателски како Арсенал а кога ќе почни сезоната повторно Занети-Камбиасо-Станкович триото од соништата ќе играат прва постава и ќе се бориме за седмо место..и не знам што се бламираат со тоа демек играле трите најдобри екипи???..Наполи и Рома моментално за нас се Барселона

Добро бе, за заебанција е ова што играат.
Иначе си гази детево :D

Ibrahima+Mbaye+zXt_aHbX5-hm.jpg

Мене ни М’Баје ни пак Гуарин не ме воодушевија, неколку пати го поминуваа ептен лесно М’Баје.
Џони Вајсмилер ебате делуваш како да си фан на Јуве или Милан:sick: ..премногу сериозно си го сфатил турнирот.

621823200.jpg

Напротив воопшто ен го сфатив сериозно турнирот ...муабетот ми е дека овај натпревар што го изигравме односно составот што се појави на теренот(а тој ќе биди 90% првиот тим за следната сезона) нема некоја разлика од минатогодишниот дури и послаби сме....

Ако завршат сите три тима со исти број на поени и со гол разлика 1-1 што понатаму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom