Фан Клуб: Интер

Ama ne be, Handanovic e podobar zatoa shto e 2 godini pomlad i izigral vo LSH, svetski prvenstva itn....

Inter logika...
--- надополнето: 20 јули 2012 во 16:12 ---
Inaku da, dur sme do dobrite igrachi koi gi nosi inter, mudingay oficijalno vo inter.

Bojkot. Da im ja ebam majkata na cela uprava, sose strama, sose kutinjo sose toj shto gi vozi so avtobus.

Sao-Paulo-rejects-Man-Utd-bid-for-Lucas-Moura.jpg

Што бидна со дечково???

Некако скап му се виде на Морати,па почна да го игнорира :D

Ваква фаца да те чува од страв ке му ја дадеш топката... Габи FTW!

292392_421873337862811_1871370608_n.jpg

Некако скап му се виде на Морати,па почна да го игнорира :D
Скап е. Лудост е да се потрошат 40 милиони за еден таков играч. Најмногу 20, преку сила 25.
Ако може некој нека најде статистика колку настапи и колку голови има и за клубот и за репрезентацијата, ќе се уверите дека сумата која ја бара клубот е смешна.
Се работи за офанзивен играч, негова работа се головите и асистенциите а цела сезона имаше 5-6 гола и неколку асистенции.

Sao-Paulo-rejects-Man-Utd-bid-for-Lucas-Moura.jpg

Што бидна со дечково???
За дечкото Интер нуди најмногу 25 излеа, на Манчестер му беа одбиени 38 милиони.. Така да, нека скапе во Сао Пауло, па после нека се сликат и они кога ќе останат без парите..

Да ве прашам нешто:Дали Интер мести,затоа што Паласио е под истрага дека емстел во Џенова????Затоа што за Конте и Бонучи се попаливте као млади мајмуни доека биле у сиена и бари,дека јуве ќе го казнат.:D

Лук Кастаињос,во ТВЕНТЕ за 7Милиони.....Кој е следен...????:cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:
--- надополнето: 21 јули 2012 во 13:48 ---
Tomekk Гранде ЖУЛИОНЕ !! и мене ми е криво,тоа е тоа....:(:(:(

Да ве прашам нешто:Дали Интер мести,затоа што Паласио е под истрага дека емстел во Џенова????Затоа што за Конте и Бонучи се попаливте као млади мајмуни доека биле у сиена и бари,дека јуве ќе го казнат.:D
Интер мести како и сите други, само не е Јуве па да иде у втора лига. :P

Можни состави за ТИМ Трофео, првата е со Јуве, втората со Милан.

Gazzetta%20-%20Vjerojatne%20postave%20Intera%20za%20Trofeo%20TIM.%20Prva%20utakmica%20-%20Inter%20vs.%20Juventus,%202.%20utakmica%20-%20gubitnik%201.%20vs.%20Milan,%203.%20utakmica%20-%20pobjednik%201.%20vs.%20Milan.jpg

зошто толку неинтелегентни и глупи прашања поставуваш??..се читаш што пишуваш или онака колку за кавга си дојден тука???

Пеер Ивица јуве е...

знам дека е ивица ама дотолку глупости да се пишело неможамд а разберам..па 20 и кусуро години е неможи како основец да се понаша..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom