Ке го гледам купов чисто ради како ке изиграат младиве и новите играчи (силвестре и паласио) , иначе чисто информативно... овој куп го викаат дека е многу баксузен лани го освоивме и воала квалификации за лига европа ,, оваа година се молам да го освои некој од дирекните конкуренти.
Дибро одигравме, заслужена победа. Јувентус направи неколкку добри шанси но тимот не е доволно уигран посебно одбраната.
Сепак да бидеме реални, Јувентус играше со втор тим без Пирло, Бонучи, Киелини, Вучинич, Маркизио...
Тое ние ќе си се радуваме вака на пријателски како Арсенал а кога ќе почни сезоната повторно Занети-Камбиасо-Станкович триото од соништата ќе играат прва постава и ќе се бориме за седмо место..и не знам што се бламираат со тоа демек играле трите најдобри екипи???..Наполи и Рома моментално за нас се Барселона
Мене ни М’Баје ни пак Гуарин не ме воодушевија, неколку пати го поминуваа ептен лесно М’Баје. Џони Вајсмилер ебате делуваш како да си фан на Јуве или Милан ..премногу сериозно си го сфатил турнирот.
Напротив воопшто ен го сфатив сериозно турнирот ...муабетот ми е дека овај натпревар што го изигравме односно составот што се појави на теренот(а тој ќе биди 90% првиот тим за следната сезона) нема некоја разлика од минатогодишниот дури и послаби сме....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.