Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sad, but true...Најголемо засилување за Интер беа Станковиќ и Киву кога се повредија. Парче праевме тогаш. Знаев јас дека кога ќе се вратат ќе се осети![]()

После ова денеска,Боаш одвај чекам да дојде во Интер.![]()

Јас сега се надевам да завршиме 9-ти или кое год е тоа место што ја избегнува ЛЕ. Барем догодина раат да сме.

Aбе и тандем да биди Боаш- Мурињо не не спасува во моментот, со овој играчки кадар што го имаме.. со Станко, Петко и Рајко, кој од кој по бетер.. незнам оти вината се бара во тренерот.После ова денеска,Боаш одвај чекам да дојде во Интер.![]()
.. и останувањето во игра на Станковиќ.. А па за во Лига Европа сите ќе се сполетаат да дојдат во Интер. Убаво вика Ио, подобро е да завршиме 9 место отколку 5, само ќе се мачиме во Лига Европа, вака нема да играме во Европа и ќе почнеме одново наредната сезона, со нов тренер, играчи, дел од управата, како што направи Јуве годинава.Toa znaci pomali prihodi , toa vodi kon prodazba na fudbaleri , toa pak vodi kon prosecen Inter i ne daj boze vrakanje na mizernite godini na Inter. Iskreno se nadevam nema ova da se sluci![]()
(коа се бунеше и еден фан веројатно го видовте),Станкович фала му за све али дефиинитивно не е ни за клупа,премногу грешки и плус имаше среќа што судијта свирна кога еден играч на Новара му ја пресече во второ полувреме и ке беше опасно кон голот. Во второ Снајдер и Форлан ни играа крила,па они не се за таа позиција јбг,ние асално крило немаме тука крива е и управата која го донесе само Зарате али не се вклопи јбг,Алварез е добар играч али овој Раниери тоа не го гледа и незнам по кој пат го вади на полувреме,незнам како ке дојдеме до 3 позиција со ваков скапан тренер тоа ми е клучно прашање!Не гледам што приход ќе извадат од ЛЕ. Со парите од влезниците на оние 1000 гледачи што ќе дојдат да гледаат Интер - Металист не можеш ни трошоците за гостување да ги извадиш. Башка повреди чуда... има некои пари за бодови знам, ама бедно е тоа. Подобро свежа екипа сконцентрирана на Сериа А.Toa znaci pomali prihodi , toa vodi kon prodazba na fudbaleri , toa pak vodi kon prosecen Inter i ne daj boze vrakanje na mizernite godini na Inter. Iskreno se nadevam nema ova da se sluci![]()
Очекувам брза клоца на Ранко, ама знаеме дека Морати нема МУДА да го напраи тоа зашто игра во ЛШ и ќе му треба таму некој тренер... Искрено Фиго кој не ни знам дали има лиценца за тренер, боље би ги водел. А да не праам муаебет на овие "кока-кола" утакмици...