Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
. Страв ми е Марсеј да не ни приредат поголем срам од Шалке.[/quote]

Поголем срам од ова денеска нема!
Да изгубиш од тим што има 2 победи(и тоа една против Интер) и што има примено 42 гола е тоа е веќе нешто!:facepalm:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.098
Најголемо засилување за Интер беа Станковиќ и Киву кога се повредија. Парче праевме тогаш. Знаев јас дека кога ќе се вратат ќе се осети :)
Sad, but true...
Искрено не го сфаќам Раниери. Абе 19 години имам и пратам фудбал само на ТВ, никогаш не сум тренирал фудбал па знам повеќе од него, го тврдам ова! Како бе Снајдер го става ЛЕВО КРИЛО, нели разбира дека Снајдер позади напаѓачите функционира најдобро. Нели разбира дека Пацини и Милито НЕ функционираат добро, а особено кога не игра Маикон? Па слеп, глув, ќорав, прост да беше ќе сфатеше дека НЕ треба така да игра.

За мене е ова најголем срам за Интер од кога го пратам овој тим, без разлика што имало доста лоши моменти, али ова е врвот. Една мочана Новара да прави историја над Интер срамота е тоа. Абе одма нека го брка Раниери, уште сеа нека влезе Морати и нека го избрка, исти курац е кој ќе ги води до крај на сезона и така немаме за што да се бориме, сеедно дали Капело, Барези, Фиго, жена му на Морати или некој друг ќе ги води до крај на сезона.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Се молат сите играчи кои се над 30 години да го напуштат Интер (освен Занети), тука се разбира и Раниери-Сељјакот.
Исто така, дедо Морати под итно да оди на очен преглед да промени диоптер и ако нема пари за да купува играчи од светска класа, постои опција (во краен случај) да го продаде клубот на некој шеик/арап итн...

Фала, пријатно!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ПОсле јас сум бил песимист...ЛОЛ..не ни го гледав натпреварот туку си играв дота и кантер како чоек за да не се нервирам со играчи кој не го заслужуваат дресот на Интер и онај на клупата да ме доизнервира..дај боже уште три со ред да изгубиме и да видам кој ќе ни биди тогаш виновникот и нека размисли морати и догодина дали ќе го постави Раниери за тренер пак..сега ќе ги чекам натрпеварите против Наполи,Удинезе,Јувентус на гости да видам како ќе изигра маестро Раниери..и намерно сите ќе ги играм 1 вкладилница барем да се радувам на нашите порази...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас сега се надевам да завршиме 9-ти или кое год е тоа место што ја избегнува ЛЕ. Барем догодина раат да сме.

R

Rigel Kent

Гостин
Јас сега се надевам да завршиме 9-ти или кое год е тоа место што ја избегнува ЛЕ. Барем догодина раат да сме.
Toa znaci pomali prihodi , toa vodi kon prodazba na fudbaleri , toa pak vodi kon prosecen Inter i ne daj boze vrakanje na mizernite godini na Inter. Iskreno se nadevam nema ova da se sluci :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.215
После ова денеска,Боаш одвај чекам да дојде во Интер. :facepalm:
Aбе и тандем да биди Боаш- Мурињо не не спасува во моментот, со овој играчки кадар што го имаме.. со Станко, Петко и Рајко, кој од кој по бетер.. незнам оти вината се бара во тренерот.
Беда, очај невиден.
Башка измената Алварез out Пацини in.:facepalm: .. и останувањето во игра на Станковиќ..

Али проектот на Морати продолжува, играј второлигашки фудбал, загуби од второлигашка екипа.(y)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.098
Toa znaci pomali prihodi , toa vodi kon prodazba na fudbaleri , toa pak vodi kon prosecen Inter i ne daj boze vrakanje na mizernite godini na Inter. Iskreno se nadevam nema ova da se sluci :)
А па за во Лига Европа сите ќе се сполетаат да дојдат во Интер. Убаво вика Ио, подобро е да завршиме 9 место отколку 5, само ќе се мачиме во Лига Европа, вака нема да играме во Европа и ќе почнеме одново наредната сезона, со нов тренер, играчи, дел од управата, како што направи Јуве годинава.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.762
Поени од реакции
6.551
Нагатомо требаше да игра прва,не дека е нешто посебно али за Киву е измислен во моментов.Многу слаба утакмица изигра денес Киву,еден центаршут прати во облаци :tapp: (коа се бунеше и еден фан веројатно го видовте),Станкович фала му за све али дефиинитивно не е ни за клупа,премногу грешки и плус имаше среќа што судијта свирна кога еден играч на Новара му ја пресече во второ полувреме и ке беше опасно кон голот. Во второ Снајдер и Форлан ни играа крила,па они не се за таа позиција јбг,ние асално крило немаме тука крива е и управата која го донесе само Зарате али не се вклопи јбг,Алварез е добар играч али овој Раниери тоа не го гледа и незнам по кој пат го вади на полувреме,незнам како ке дојдеме до 3 позиција со ваков скапан тренер тоа ми е клучно прашање!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не гледам што приход ќе извадат од ЛЕ. Со парите од влезниците на оние 1000 гледачи што ќе дојдат да гледаат Интер - Металист не можеш ни трошоците за гостување да ги извадиш. Башка повреди чуда... има некои пари за бодови знам, ама бедно е тоа. Подобро свежа екипа сконцентрирана на Сериа А.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
искрено сакав Интер да дадат гол се до 80 мин.. кога Снајдер удри пречка урлав да НЕ ВЛЕЗЕ... Боље да изгубат отколку 1:1 да завршат со мочана Новара која 2 пати не ремети ни дадоа 4 гола, а примија 1 :) Очекувам брза клоца на Ранко, ама знаеме дека Морати нема МУДА да го напраи тоа зашто игра во ЛШ и ќе му треба таму некој тренер... Искрено Фиго кој не ни знам дали има лиценца за тренер, боље би ги водел. А да не праам муаебет на овие "кока-кола" утакмици...

Kajgana Shop

На врв Bottom