Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мислиш да му влезе?
(морав да го прекинам бојкотов заради ова)
п.с. Интер
И да влезе и да му влезе,исто ми се фаќа,14 статичари гледавме денеска на терен.

Прокоментирав на ФБ и после првиот пораз од Новара,истово гласи и денеска.

Интер беше како германски баталјон изгубен на југословенска територија.

Крај.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Како со кој ти пратиш ли Интер Форлан и Зарате.Двајцата имат ЗЕРО голови.
А да Форлан има еден кога загубивме со Палермо.

Посрамен пораз од овој јас не памтам победа овие второлигаши немат во гости сега имат три победи две против Интер.
Aј па и ти не го тупи веќе со Форлан и Зарате, што ти е крив Зарате кога игра по 2 ипол минути а другиов несреќно се повредува.
Да имаа класа тренер ќе си беа на прво место со +10 бода во однос на вториот, така да не го тупи за било кој играч, каков тренер таква игра !
П.С. Снајдер е поочаен од Зарате и Форлан заедно, ќењај за него да те видам. ;)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Кој Раниери за ништо не е виновен од кога си тргна Мурињо водат политика на растурање на тимот.
Сменија 50 тренери никој не им чини до дрго ќе да е.
А Новара од Серија Б треба Интер примавера да ги победи а не првиот тим.
Aј па и ти не го тупи веќе со Форлан и Зарате, што ти е крив Зарате кога игра по 2 ипол минути а другиов несреќно се повредува.
Да имаа класа тренер ќе си беа на прво место со +10 бода во однос на вториот, така да не го тупи за било кој играч, каков тренер таква игра !
П.С. Снајдер е поочаен од Зарате и Форлан заедно, ќењај за него да те видам. ;)
За Снајдер јас ако немам пишувано сум кажал тој изигра една солидна прва сезона од тогаш го нема ќе беше 100 пати подобро него наместо Ето да продадат.
А Зарате не добива сега време за игра но и кога го добива тоа малку време 0 е.
Играч како Ето не се менува со играчи кои се крстиш да се вратат во формата што ја имале пред 2-3 год.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
А бе ај, Раниери е тој што е, ама ваквите на домашен терен и без тренер треба да ги тепаш. Резил.
Тоа и мене ми е муабетот ... Новара чоече.
Ама Раниери и све е можно, глупо ми е бар за Новара да ги терам муабетиве Ето да беше, овој да беше, Мур да беше, ко што реков, примавера составот е кадарен нив да ги победи и дома и гости. :facepalm:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.762
Поени од реакции
6.551
Лоши потези на Раниери - Снајдер крило,Станкович го остава 90 минути а нема играно 2 месеци,и Алварез не требаше да искочи на полувреме ! Замените му беа добри,требаше така да почне уште во прво со 2 напаѓачи али тоа е,на крај немавме ни среќа,факт е дека ни требаат нови играчи али и најголем факт е дека РАНИЕРИ Е ЛУЗЕР !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.098
Јас денес за прв пат ја открив новата позиција на Снајдер, а тоа е лево крило или АМ што би рекол Јонзе. Добро бе, за кој куууур го извади Рики?????? ЗАШТО????
Можеше да го стави Форлан место Станкович на полувреме, а он го вади Рики кој беше најбоље у прво полувреме. Сериозно, боље да бидеме 12 место отколку 5-6 и да се мачиме во Лига Европа следна година. Страв ми е Марсеј да не ни приредат поголем срам од Шалке.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
Ранко од старт почна со експеримент 4321, прв пат мислам дека го користи сезонава, прв пат заедно Рики и Снајдер, без добри бочни бекови кадарни за кросеви ( по незнам кој пат се потврди дека Занети веќе нема шанса да игра ко десен бек а уз пут да прави и редовно кросеви напред, Киву .. е Киву ), аналогно на ова немаше кој да покрива простор на тој дел од теренот па лесен залак беа нападите на Интер.

Овој пат убеден бев дека на полувреме ќе вади средина, Дејо, ќе стави напад, Форлан или Пацини, он брка резултат против тим кој само се брани а ми го вади Алварез ... :facepalm: за да потоа го направи она што требаше на полувреме да го направи, го извади Поли го става Форлан, значи според неговата филозофија требал да прими гол за да фрли се на една карта ... :facepalm:

И разбирам дека има фанови на фан клубов кои едвај чекаат Интер да почне да губи за да ја критикуваат управата, кузнае колку лошо им било периодот кога тепаа 7 по ред, но сепак, сега играа со Новара, нит управа нит никој не е крив за овој дебакл, тренер со 20 годишно искуство да влече погрешни потези и да постави игра која не може да се носи со Новара под дифолт и значи дека бар за денес вината лежи само на едно место, она тренерското.
Истото важи и за претходните 3 дуели, само Раниери очигледно е со оној став, битен е резултатот, не е битна играта, 7 по ред победи со мизерна игра и мислеше тој тренд ќе продолжи, а ја со моето огромно фудбалско искуство тука пишував и тоа по победата над Милан дека прашање на време е кога таквиот Интер ќе доживее колапс. Само искрено, до тој степен не очекував дека ќе поебе, али стварно, експерт си е експерт и капа доле за ова, нешто налик на Бенитез.

R

Rigel Kent

Гостин
Ne go gledav natprevarot no jas se shokirav koga go vidov rezultatot.Zar ova e mozno??????
Mislam deka se otide nadolu posle zaminuvanjeto na Motta ,ama nemame apsolutno nikoj koj ke zapocnuva akcii.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Ново смајли треба за ова, и 10 пати Пикард да г о ставам џабе, не го доловува ефектот

Ај' кажувајте кој ја играше кец :P *крева рака*

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Добро е што нема Новара фан клуб на форумов, ќе ни удрија добар ремет :facepalm:

Губиме бодови од Новара, Лече, Палермо, добро ќе биде ако се избориме за 3то место, барем квалификации за ЛШ.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Добро бе, за кој куууур го извади Рики?????? ЗАШТО????
Можеше да го стави Форлан место Станкович на полувреме, а он го вади Рики кој беше најбоље у прво полувреме.
Најголемо засилување за Интер беа Станковиќ и Киву кога се повредија. Парче праевме тогаш. Знаев јас дека кога ќе се вратат ќе се осети :)

Kajgana Shop

На врв Bottom