Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.559
- Поени од реакции
- 2.524
Наместена...
И да влезе и да му влезе,исто ми се фаќа,14 статичари гледавме денеска на терен.Мислиш да му влезе?
(морав да го прекинам бојкотов заради ова)
п.с. Интер
Aј па и ти не го тупи веќе со Форлан и Зарате, што ти е крив Зарате кога игра по 2 ипол минути а другиов несреќно се повредува.Како со кој ти пратиш ли Интер Форлан и Зарате.Двајцата имат ЗЕРО голови.
А да Форлан има еден кога загубивме со Палермо.
Посрамен пораз од овој јас не памтам победа овие второлигаши немат во гости сега имат три победи две против Интер.
За Снајдер јас ако немам пишувано сум кажал тој изигра една солидна прва сезона од тогаш го нема ќе беше 100 пати подобро него наместо Ето да продадат.Aј па и ти не го тупи веќе со Форлан и Зарате, што ти е крив Зарате кога игра по 2 ипол минути а другиов несреќно се повредува.
Да имаа класа тренер ќе си беа на прво место со +10 бода во однос на вториот, така да не го тупи за било кој играч, каков тренер таква игра !
П.С. Снајдер е поочаен од Зарате и Форлан заедно, ќењај за него да те видам.
Тоа и мене ми е муабетот ... Новара чоече.А бе ај, Раниери е тој што е, ама ваквите на домашен терен и без тренер треба да ги тепаш. Резил.
Најголемо засилување за Интер беа Станковиќ и Киву кога се повредија. Парче праевме тогаш. Знаев јас дека кога ќе се вратат ќе се осетиДобро бе, за кој куууур го извади Рики?????? ЗАШТО????
Можеше да го стави Форлан место Станкович на полувреме, а он го вади Рики кој беше најбоље у прво полувреме.