Koj Lukas koj bakrach, ne ni trebat deca, ni trebat mazhi, ni trebaat igrachi. Tevez kolku i da ne go sakav pred edna godina, kolku i da ne go sakav letovo, ednostavno od nacinot na koj kupuvame igrachi ne veruvam deka vo slednite 5 godini ke kupime nekoj drug na negovo nivo.
Ne znam sto e fintava tuka, ama na sekoe vtoro mislenje gledam gi spomnuvate kuklite od brazil: lucas, kasemiro, lula, romelu... Kade ovie igrachi? Za sekoe imeto sto spomnuvate, imame najmalku 2 mladinci podobri od nego vo nasiot tim, a i manekenive od brazil kostat 100 pati poveke od vistinskata cena. Ova generacija sega na brazi (do 21 god) e najslaba generacija koja brazil ja imal voopsto poslednite 20 godini. Site gi sledat cekorite na Robinjo i drugite promasaji. Igranje za pari. Mislat deka tolku lesno stana Ronaldo toa sto bese (debelkoto) ili Ronaldinho ili Carlos itn itn. Ama ova e drug muabet.
Tevez dojdi da ti ebam taa faca grda!!!
Ne znam sto e so pesimiznov, kako bre maksimum Inter remi ke izvadi? Minimum 2 gola im davame ako igra Alvarez i Snajche u prv sostav od 1va minuta.