Фан Клуб: Интер

Морати: "Тевез после дербито"
Ај да видиме... :)

Edit:
Веќе потпишал :ROFLMAO::icon_lol:
tevez_inter_28_sep1.jpg

ова е монтажа
Да, да знам :)
Случајно го начекав по групине на фб...

Инаку шо се однесвит до Тевез, јас мислам ќе завршиме работа со оглед на то дека Милан се откажа од трката за него...

Абе баталете го грдиов, дај кажете дали има некакви најави, прогнозирања кои ќе бидат први 11 на Дербиво? Дали Станкович е во некаква комбинација ?
Не за друго да знам дали да бидам оптимист или не. :D

Абе баталете го грдиов, дај кажете дали има некакви најави, прогнозирања кои ќе бидат први 11 на Дербиво? Дали Станкович е во некаква комбинација ?
Не за друго да знам дали да бидам оптимист или не. :D
http://supersport.com.mk/fudbal/italija/2604-materaci-bratot-deki-ke-go-resi-derbito :ROFLMAO:
И насловот и сајтот...смешки.

Абе Милан се откажа од него, валда...ама сега ние ќе видиме колку сме заинтересирани за него, или Морати само блефираше за повисока цена на комшиите.
Иначе излезе нешто како можна постава за во Недела, 4-4-2 без Снајдер, со Алварез - Мота - Камбиасо и Занети на средина.

b6a8a9fb.png

Ако излезиме со онај тим милијарда посто губиме.(не дека нема да биди случај)..значи Милан 1 2.10 и Македонија h2 1.9..еве сигурни утакмици за внедела:D

Ако излезиме со онај тим милијарда посто губиме.(не дека нема да биди случај)..значи Милан 1 2.10 и Македонија h2 1.9..еве сигурни утакмици за внедела:D
Не се плашиш некогаш дека може да ти снема зборови? :)

^ Џони дај стај некоја слика од Кардашијан да ти го разбиеме песимизмот.

Не се плашиш некогаш дека може да ти снема зборови? :)

воопшто не се плашам..не верувам дека со онаков среден ред и со Пацини и Милито напред дека ќе му дадеме гол на Млада Болеслав а не на Милан со Тиаго Силва и Неста назад....

воопшто не се плашам..не верувам дека со онаков среден ред и со Пацини и Милито напред дека ќе му дадеме гол на Млада Болеслав а не на Милан со Тиаго Силва и Неста назад....
Секојпат може да изненади некој ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom