Фан Клуб: Интер

Според Скај и Газета Интер не е многу заинтересиран за Тевез.
Ќе почекале после дербито па ќе одлучеле дали ќе одат со Тевез или Лукас.
Ако победеле демек Морати ќе одврзел ќесето.

После ова денес најубаво ќе биде да не се умараме многу со тоа што го пишува по порталиве.
Крајно непредвидлив е трансфер пазаров, сега наводно Интер не биле многу заинтересирани, а пред некој ден во живо идеа со известувања од состанокот во Апијано Џентиле, нели и Морати кажа интересот нивни не е заебанција ...

Како и да е, пред дербито ништо драстично не верувам да се промени, стандард ќе се шпекулира од крајност во крајност.
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 22:44 ---
опа, сеа искочи видеово од Скај, Бранка и агентот на Тевез забележани вечерва во Милано, ќе ја биде ова ко со Снајди кога дојде 2 дена пред дербито и играше од старт.

http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Јебеш Тевез, дај да си го вратиме Пандев :) гази малиот. Прва постава играше Варгас, тој ние шо требаше да го земеме, К А М Е Н... влезе пацко второ, и ја сврте :) прв слободен он шутна, голманот ја одбрани Кавани постави нога и гол, после од страна скратен корнер, гол :)

Ми падна нетот и не го видов вториот гол у пм...

Пандев е играчиште, само немојте да ми кажувате за мала-голема екипа, тоа може за Кварезма да збориме...

Марсо ај виде петата до Хамшик? :cuc:

435387518.jpg

Ова е напраено уште пред година дена, али ништо се нема сменето како што може да приметите :D

опа, сеа искочи видеово од Скај, Бранка и агентот на Тевез забележани вечерва во Милано, ќе ја биде ова ко со Снајди кога дојде 2 дена пред дербито и играше од старт.

http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Играше од старт зошто имавме тренер со муда да го стави од старт.

Пандев ѕвер! :)

Koj Lukas koj bakrach, ne ni trebat deca, ni trebat mazhi, ni trebaat igrachi. Tevez kolku i da ne go sakav pred edna godina, kolku i da ne go sakav letovo, ednostavno od nacinot na koj kupuvame igrachi ne veruvam deka vo slednite 5 godini ke kupime nekoj drug na negovo nivo.

Ne znam sto e fintava tuka, ama na sekoe vtoro mislenje gledam gi spomnuvate kuklite od brazil: lucas, kasemiro, lula, romelu... Kade ovie igrachi? Za sekoe imeto sto spomnuvate, imame najmalku 2 mladinci podobri od nego vo nasiot tim, a i manekenive od brazil kostat 100 pati poveke od vistinskata cena. Ova generacija sega na brazi (do 21 god) e najslaba generacija koja brazil ja imal voopsto poslednite 20 godini. Site gi sledat cekorite na Robinjo i drugite promasaji. Igranje za pari. Mislat deka tolku lesno stana Ronaldo toa sto bese (debelkoto) ili Ronaldinho ili Carlos itn itn. Ama ova e drug muabet. :D

Tevez dojdi da ti ebam taa faca grda!!! :D

Ne znam sto e so pesimiznov, kako bre maksimum Inter remi ke izvadi? Minimum 2 gola im davame ako igra Alvarez i Snajche u prv sostav od 1va minuta.

Koj Lukas koj bakrach, ne ni trebat deca, ni trebat mazhi, ni trebaat igrachi. Tevez kolku i da ne go sakav pred edna godina, kolku i da ne go sakav letovo, ednostavno od nacinot na koj kupuvame igrachi ne veruvam deka vo slednite 5 godini ke kupime nekoj drug na negovo nivo.

Ne znam sto e fintava tuka, ama na sekoe vtoro mislenje gledam gi spomnuvate kuklite od brazil: lucas, kasemiro, lula, romelu... Kade ovie igrachi? Za sekoe imeto sto spomnuvate, imame najmalku 2 mladinci podobri od nego vo nasiot tim, a i manekenive od brazil kostat 100 pati poveke od vistinskata cena. Ova generacija sega na brazi (do 21 god) e najslaba generacija koja brazil ja imal voopsto poslednite 20 godini. Site gi sledat cekorite na Robinjo i drugite promasaji. Igranje za pari. Mislat deka tolku lesno stana Ronaldo toa sto bese (debelkoto) ili Ronaldinho ili Carlos itn itn. Ama ova e drug muabet. :D

Tevez dojdi da ti ebam taa faca grda!!! :D

Ne znam sto e so pesimiznov, kako bre maksimum Inter remi ke izvadi? Minimum 2 gola im davame ako igra Alvarez i Snajche u prv sostav od 1va minuta.
:icon_mrgr:

Џонатан ќе сме го праќале во Парма со право да го откупат во Јуни.
Се кладам дека подзаборави дека имаме ваков играч :)
Толку од новиот Маикон.

Imase edno video ne mozam da go najdam sega, kade navivachite peat, peat, peat, PEAT, se dur Mur pocnuva da skoka :D

Ми падна нетот и не го видов вториот гол у пм...

Пандев е играчиште, само немојте да ми кажувате за мала-голема екипа, тоа може за Кварезма да збориме...

Марсо ај виде петата до Хамшик? :cuc:
прво пол. не баш , ама второ цело... Чим Пандев чим пробува шутира, волеј си мести, со пети подава, слободни шутира, си ја врати самодовербата, што ја изгуби откако си замина Мурињо, според мене... јебеш Лавеци, ВАКОВ ПАНДЕВ е покорисен и од Тевез и од Лавеци... ИСКРЕНО !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom