Фан Клуб: Интер

Извинете дечки да ве прашам нешто,јас влегов во фан клуб Интер или во тема најдобри филмови :pos:

Најдобриот филм што сум го гледал е оној кој на братму му ја скршија кичмата па потоа тој на тие што му ја сркшија на братму кичмата му ги скрши кичмите:D

Не умира бе. Му крши рака нели а они уствари се браќа. најбољи филм шо сум го глеал...:D :D
Да беше кај мене на филм и тв сега бан ќе кркаше

You don't get it, do u?
35et2u.jpg

Пички, среќна нова на сите. Големи успеси на нашиот шиттер! Да купиме нешто што ке вреди па макар и без пари да го земеме. Да се ослободиме од гомнава па исто така ако мора и без пари.

Убер Тролот кој е Трол не по избор него таков е напраен од некоја виша сила - Бранка, да умре за брзо, и така.

ИСто и занети да умре. Друго... тоа е... Ио да не се нервира многу и да разбере еднаш за секогаш дека обожавам да се зафркавам. Бене нека ви каже дека ја ебев, и така...

Да не ве спомнам сега сите, пошо за сите имам нешто онака етикетче, долго ке дојде многу

Не умира бе. Му крши рака нели а они уствари се браќа. најбољи филм шо сум го глеал...:D :D

:mad: ставај у споилер друг пат бе :) . Сеа ми се симнува. Денес и вчера се изнасимнував филмови за преку распуст :D
Warrior, Transformers 3, tomorow When the war began, Inception, Immortals + стаени ми се да се снимаат, кум 2 и кум 3 на канал 5 ХД, терминал ( незнам кој е овој :) ), Небо со боја на ванила ( ни овој не го знам ).
Шо мислите. Добри сум симнал или не ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom